• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان

دیدارنماینده ولی فقیه دراستان هرمزگان بارئیس دانشگاه مذاهب اسلامی 98/5/16

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-06-17 | تعداد بازید :1453
نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با رییس دانشگاه مذاهب اسلامی، گفت: مسیر تقریب از راه تربیت نیروی نخبه و تقویت فکری و هدایت افکار به سمت وحدت است که کار علمی و عاقلانه می‌طلبد و دانشگاه مذاهب اسلامی هم این کار را انجام می دهند. حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان ظهر امروز در دیدار با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت های روشنگرانه دانشگاه مذاهب اسلامی ومبارزه علمی و نظری با افراط و تکفیر اظهار داشت: استان هرمزگان با ترکیب جمعیتی از اقوام و مذاهب مختلف بهترین محمل برای انجام فعالیت های تقریبی است. وی افزود:کارهایی نظیر کنفرانس و سمینارهای تخصصی تاثیری محدود دارند اما تعلیم نیروی تقریبی از میان مذاهب مختلف اهل سنت و شیعه موجب قرابت دیدگاه می شود. نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ در حوزه مذاهب هستند و می توان با تولید فکر و کادرسازی در این زمینه کارهای مثبتی انجام داد.
  • دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ درعرصه مذاهب هستند.
  • مسئولان استان برای تبدیل دانشگاه مذاهب هرمزگان به پردیس بین المللی پای کاربیایند.
  • امکانات سخت افزاری دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان باید با حمایت مسئولان ،تقویت وتوسعه یابد ومناسب شأن آن باشد.