• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

بررسی زمینه‌های همکاری دانشگاه‌ SGC و دانشگاه comsats پاکستان با دانشگاه مذاهب اسلامی در دیدار روسا و معاونین آنها با دکتر مختاری

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-23 | تعداد بازید :1694

در این دیدار دو طرف درخصوص راه اندازی دوره‌های مشترک، مجلات و نشست‌های علمی مشترک و تبادل استاد و دانشجو اعلام آمادگی کردند تا در قالب تفاهم نامه‌ای پیگیری و اجرا شود.

رفسور اخلاق شمسی رییس دانشگاه SGC و دکتر قیصر عباس معاون دانشگاه comsats اسلام آباد (وابسته به کمیسیون علوم و فناوری توسعه پایدار جنوب) پاکستان با دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و در خصوص بررسی زمینه همکاریهای مشترک گفت‌وگو کردند.

رییس دانشگاه SGC ضمن تحسین فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی و بحث تقریب، همکاریها در زمینه تبادل دانشجو و ایجاد رشته مشترک را مطرح کرد.

گفتنی است:

دانشگاه SGC پاکستان بیش از ۱۰ هزار دانشجو و ۱۵ کالج در شهرهای دیگر دارای دانشگاه های پزشکی، مهندسی، علوم اجتماعی و... می باشد.
این دانشگاه همچنین ۲۵ مدرسه آموزشی را در سراسر پاکستان در اختیار دارد و در همه رشته‌ها بحث مطالعات اسلامی به صورت جدی مطرح می باشد.

دانشگاه comsats اسلام آباد نیز وابسته به (کمیسیون علوم و فناوری توسعه پایدار جنوب) نیز که کشورهای مختلف از جمله ایران عضو آن هستند که به دنبال توسعه فعالیت‌های خود در کشورهای مختلف می باشد.

این دانشگاه در حوزهIT رتبه اول دانشگاه های کشور پاکستان را دارد و تا سال ۲۰۱۶ رتبه اول تولید مقاله علمی را با ۳ هزار مقاله به خود اختصاص داده است.
این دانشگاه با ۳۶ هزار دانشجو دارای دانشکده های مختلف از جمله؛ علوم پایه، علوم اجتماعی، مهندسی، پزشکی و ...می‌باشد.