• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب و ریاست موسسه منهاج الحسین پاکستان

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-23 | تعداد بازید :2192

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب پاکستان

دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود در سفر پاکستان دکتر طاهر بخاری؛ رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب،بزرگترین ایالت این کشور دیدار کرد.

در این دیدار دکتر طاهر بخاری ضمن آشنایی با اهداف و رسالت های دانشگاه مذاهب اسلامی گفت که وجود دانشگاه مذاهب اسلامی با چنین اهداف و آرمان‌هایی بسیار با ارزش است.

دکتر مختاری نیز در این دیدار ضمن اشاره به فلسفه تاسیس دانشگاه و فعالیت‌های و با بیان اینکه تقریب، خط قرمز ماست اظهار داشت: آماده تقویت و ارائه بخش گفتگوی بین المذاهب وزارت اوقاف هستیم.

گفتنی است دکتر دکتر طاهر بخاری، رئیس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب از شخصیت‌های اهل سنت این کشور می باشد و در این دیدار خاطراتی از سفر خود به کربلای معلی را بازگو نمود.

تقدیر ریاست موسسه منهاج الحسین پاکستان از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی

ریاست موسسه منهاج الحسین؛ دکتر محمدحسین اکبر با اهدای هدایا و کتب منتشر شده این موسسه از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر نمود.

این موسسه یکی از موسسات بسیار فعال فرهنگی در پاکستان می‌باشد که هم در حوزه آموزش و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی فعال است.

علامه محمد حسین اکبر از علمای برجسته پاکستان در حوزه فعالیت های تقریبی و از اعضای سابق شورای ایدئولوژیک پاکستان می‌باشد.