• دیدار حضرت حجت الاسلام دکتر طاهری معاون محترم امام جمعه معزز زاهدان از واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • نماینده محترم مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری: تمامی ارگان ها و مدیران استان های شمالی باید در راستای اهداف ارزشمند دانشگاه مذاهب اسلامی کمک کنند
  • دکتر مختاری در معارفه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه: ان شاءالله فصل جدیدی در تحول برنامه های آموزشی و محتوایی دانشگاه را شاهد باشیم/ضرورت تغییر و تحول سرفصل‌های درسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • نشست "تحلیل قیام امام حسین علیه السلام" با حضور رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه درامور اهل سنت استان هرمزگان برگزار شد
  • انتصاب مدیران جدید گروه‎های آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی برای مدت 2 سال با حکم ریاست دانشگاه

دیدار دکتر مختاری با رئیس و اعضای شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و تقدیر از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-23 | تعداد بازید :508

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود در سفر به پاکستان با "پروفسور قبله صادق ایاز" رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و اعضای این شورا دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار "جناب آقای محمدرضا کاکا" رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد نیز حضور داشتند.

شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نهادی قانونی و رسمی است که بر تدوین و تصویب قوانین در مجالس این کشور مطابق با قرآن و سنت نظارت دارد.

تقدیر "قبله ایاز" از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی و دکتر مختاری

"پروفسور قبله صادق ایاز" رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان در دیدار دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد با اهدای هدایا از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی و دکتر مختاری تقدیر کرد.

استقبال سفیر ایران در پاکستان از همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی با مراکز علمی و دینی پاکستان

دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در جریان سفر به کشور پاکستان ضمن حضور در سفارت ایران با "جناب آقای مهدی هنردوست" سفیر محترم ایران در اسلام آباد دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری به معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی و اهداف و رسالت های آن پرداخت و بر آمادگی دانشگاه مذاهب اسلامی برای همکاری با دانشگاه‌ها و مدارس دینی پاکستان تاکید نمود.

سپس سفیر ایران در اسلام آباد ضمن استقبال از همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی با مراکز علمی و دینی پاکستان تاکید کرد.