• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان

دیدار دکتر مختاری با رئیس و اعضای شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و تقدیر از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-23 | تعداد بازید :2390

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود در سفر به پاکستان با "پروفسور قبله صادق ایاز" رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و اعضای این شورا دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار "جناب آقای محمدرضا کاکا" رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد نیز حضور داشتند.

شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان نهادی قانونی و رسمی است که بر تدوین و تصویب قوانین در مجالس این کشور مطابق با قرآن و سنت نظارت دارد.

تقدیر "قبله ایاز" از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی و دکتر مختاری

"پروفسور قبله صادق ایاز" رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان در دیدار دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد با اهدای هدایا از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی و دکتر مختاری تقدیر کرد.

استقبال سفیر ایران در پاکستان از همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی با مراکز علمی و دینی پاکستان

دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در جریان سفر به کشور پاکستان ضمن حضور در سفارت ایران با "جناب آقای مهدی هنردوست" سفیر محترم ایران در اسلام آباد دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری به معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی و اهداف و رسالت های آن پرداخت و بر آمادگی دانشگاه مذاهب اسلامی برای همکاری با دانشگاه‌ها و مدارس دینی پاکستان تاکید نمود.

سپس سفیر ایران در اسلام آباد ضمن استقبال از همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی با مراکز علمی و دینی پاکستان تاکید کرد.