• وبینار بزرگداشت ابعاد شخصیتی، سیره آموزشی و تربیتی حکیم مجاهد مرحوم آیت الله مصباح یزدی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد
  • تجلیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان از دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان و مجموعه همکاران، بابت اجرای برنامه های بزرگداشت هفته وحدت
  • برگزاری دومین جلسه مجمع دبیران کانونها و تشکل های دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • کارگاه دانش افزایی روشها و فنون تدریس اثر بخش در محیط الکترونیکی؛ ویژه اعضای هیأت علمی و استادان مدعو دانشگاه مذاهب اسلامی
  • نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعضای محترم هیأت علمی

بازدید ریاست و معاونین دانشگاه از ساختمان آموزشی واحد خواهران، دیدار و گفتگو با دانشجویان و اساتید این واحد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-07-21 | تعداد بازید :1402

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به همراه معاونین همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ضمن حضور و بازدید از واحد خواهران دانشگاه و گفت وگو با دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل مربوط به این واحد قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام آغاز سال تحصیلی جدید، روز یکشنبه 21 مهرماه جناب آقای دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه به همراه دکتر صابری معاون آموزشی، دکتر فیاضی معاون اداری و مالی، دکتر باقری معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر قاضی زاده مدیرکل حوزه ریاست از کلاس های درس و بخش های مختلف واحد خواهران دانشگاه بازید بعمل آوردند.

در جریان این بازدید، تعدادی از دانشجویان این واحد، دغدغه ها و نظرات خود در خصوص مسائل آموزشی و ... را با ریاست محترم دانشگاه در میان گذاشتند و سپس در جلسه ای با حضور معاونین و سرپرست واحد خواهران مباحث مطرح شده توسط دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ریاست محترم دانشگاه، معاونین را به پیگیری و رفع این مسائل و دغدغه ها مکلف نمودند.

دکتر مختاری همچنین کمبود فضای آموزشی به ویژه در واحد خواهران را یکی از دغدغه های مهم مسئولان دانشگاه نیز عنوان نمود و بیان داشت که برای رفع این مشکل که از بدو تاسیس این واحد وجود داشته تلاش میکنیم و به دنبال ایجاد پردیس خواهران دانشگاه هستیم که نیازمند کمک و حمایت تمامی دستگاه های حاکمیتی و دولتی و شهرداری و... هستیم چرا که استقبال بی نظیر و علاقه شدید خانواده به تحصیل فرزندانشان در این دانشگاه وظیفه و مسئولیت ما را بیشتر کرده که بایستی با حمایت و کمک همگانی این دانشگاه را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

گزارش تصویری این دیدار را از اینجا مشاهده نمائید.