• برگزاری اولین آزمون سطح یک ویژه دانشجویان جذب اختصاصی
  • برگزاری میزگرد علمی نقش اتحاد اسلامی درتمدن نوین اسلامی با مشارکت وهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • برگزاری نشست هم اندیشی دانشجویان وجوانان به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • برگزاری محفل دوستانه با حضور سرپرست دانشگاه به مناسبت هفته وحدت در خوابگاه برادران واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جشن میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و گرامیداشت هفته وحدت در واحد سنندج

بازدید ریاست و معاونین دانشگاه از ساختمان آموزشی واحد خواهران، دیدار و گفتگو با دانشجویان و اساتید این واحد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-07-21 | تعداد بازید :399

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به همراه معاونین همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ضمن حضور و بازدید از واحد خواهران دانشگاه و گفت وگو با دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل مربوط به این واحد قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام آغاز سال تحصیلی جدید، روز یکشنبه 21 مهرماه جناب آقای دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه به همراه دکتر صابری معاون آموزشی، دکتر فیاضی معاون اداری و مالی، دکتر باقری معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر قاضی زاده مدیرکل حوزه ریاست از کلاس های درس و بخش های مختلف واحد خواهران دانشگاه بازید بعمل آوردند.

در جریان این بازدید، تعدادی از دانشجویان این واحد، دغدغه ها و نظرات خود در خصوص مسائل آموزشی و ... را با ریاست محترم دانشگاه در میان گذاشتند و سپس در جلسه ای با حضور معاونین و سرپرست واحد خواهران مباحث مطرح شده توسط دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ریاست محترم دانشگاه، معاونین را به پیگیری و رفع این مسائل و دغدغه ها مکلف نمودند.

دکتر مختاری همچنین کمبود فضای آموزشی به ویژه در واحد خواهران را یکی از دغدغه های مهم مسئولان دانشگاه نیز عنوان نمود و بیان داشت که برای رفع این مشکل که از بدو تاسیس این واحد وجود داشته تلاش میکنیم و به دنبال ایجاد پردیس خواهران دانشگاه هستیم که نیازمند کمک و حمایت تمامی دستگاه های حاکمیتی و دولتی و شهرداری و... هستیم چرا که استقبال بی نظیر و علاقه شدید خانواده به تحصیل فرزندانشان در این دانشگاه وظیفه و مسئولیت ما را بیشتر کرده که بایستی با حمایت و کمک همگانی این دانشگاه را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

گزارش تصویری این دیدار را از اینجا مشاهده نمائید.