• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

انتصاب جناب آقای ایمان کردستانی به عنوان «نمایندۀ رئیس دانشگاه در امور واحدهای دانشگاه مذاهب اسلامی»

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-12-09 | تعداد بازید :5368
طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مختاری؛ ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی، «جناب آقای ایمان کردستانی» به عنوان «نمایندۀ رئیس دانشگاه در امور واحدهای دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب گردید.

متن این حکم به شرح ذیل می‎باشد:

جناب آقای ایمان کردستانی دام‌عزه

سلام علیکم؛

هم‌اکنون باتوجه به وضعیت واحدهای کنونی دانشگاه و لزوم توسعۀ کیفی آنها در ابعاد گوناگون و همچنین باعنایت به ضرورت توسعۀ کمّی و ایجاد واحدهای جدید در استان‌های بوشهر، گلستان و آذربایجان غربی، جنابعالی را به عنوان «نمایندۀ رئیس دانشگاه در امور واحدهای دانشگاه مذاهب اسلامی» منصوب می‌نمایم.

بررسی مشکلات و معضلات واحدهای دانشگاه در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و منابع مالی و انسانی از طریق ارتباطات مستمر با واحدها، نظارت و پیگیری مؤثر جهت رفع این مشکلات از طریق همکاری و هماهنگی‌ لازم با مسئولان دانشگاه، بکارگیری حمایت‌های مادی و معنوی لازم در سطح استان جهت رفع مشکلات و توسعۀ کمی و کیفی واحدها و... از جمله مواردی است که تحقق آنها از جنابعالی مورد انتظار است.

امید است با عنایت خداوند متعال و اتکال بر او، شاهد رشد و پیشرفت کمی و کیفی واحدهای دانشگاه مذاهب اسلامی در همۀ ابعاد آن در مسیر دانش‌افزایی جهت تحقق آرمان مقدس تقریب و اتحاد امت اسلام باشیم.

توفیقات جنابعالی را در خدمت به این هدف مقدس از خداوند متعال خواستارم.

والسلام علیکم

دکتر محمدحسین مختاری