• برگزاری اولین آزمون سطح یک ویژه دانشجویان جذب اختصاصی
  • برگزاری میزگرد علمی نقش اتحاد اسلامی درتمدن نوین اسلامی با مشارکت وهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • برگزاری نشست هم اندیشی دانشجویان وجوانان به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس
  • برگزاری محفل دوستانه با حضور سرپرست دانشگاه به مناسبت هفته وحدت در خوابگاه برادران واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جشن میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و گرامیداشت هفته وحدت در واحد سنندج

حضور پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-08-13 | تعداد بازید :119

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، جمعی از پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج همراه و دوشادوش سایر اقشار مردم سنندج، با حضور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ضمن سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، با آرمان های انقلاب، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید پیمان نمودند.

در این راهپیمایی سردار محمدعلی آسودی مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: "ای آمریکایی‌ها! وحدت و یکپارچگی ملت ایران، مردم سنندج، شیعه و سنی را در کنار هم ببین که با مشت‌های گره‌کرده، فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهند. این رمز پیروزی ماست."

در پایان این مراسم بیانیه پایانی راهپیمایی قرائت که با پاسخ کوبنده الله اکبر راهپیمایان سنندجی همراه شد.