• عید سعید فطر، از صیروریت تا بازگشت به فطرت/ نوشتاری از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت عید سعید فطر
  • مراسم تودیع و معارفه «معاون فرهنگی و دانشجویی» دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی در میان دانشگاه ها پیشگام باشد
  • انتصاب " دکتر مهدی جمالی فر" به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری: بزرگداشت روز قدس، موجب بیداری مسلمانان و آگاهی ملت ها و نسل جوان می ‌شود/ دانشگاه مذاهب اسلامی سهم به سزایی در آگاه سازی و تنویر افکار ملت‌ها در زمینه حمایت از آزادی قدس شریف دارد
  • پیام تبریک ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

حضور پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-08-13 | تعداد بازید :627

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، جمعی از پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج همراه و دوشادوش سایر اقشار مردم سنندج، با حضور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ضمن سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، با آرمان های انقلاب، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید پیمان نمودند.

در این راهپیمایی سردار محمدعلی آسودی مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: "ای آمریکایی‌ها! وحدت و یکپارچگی ملت ایران، مردم سنندج، شیعه و سنی را در کنار هم ببین که با مشت‌های گره‌کرده، فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهند. این رمز پیروزی ماست."

در پایان این مراسم بیانیه پایانی راهپیمایی قرائت که با پاسخ کوبنده الله اکبر راهپیمایان سنندجی همراه شد.