• عید سعید فطر، از صیروریت تا بازگشت به فطرت/ نوشتاری از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت عید سعید فطر
  • مراسم تودیع و معارفه «معاون فرهنگی و دانشجویی» دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی باید در تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی در میان دانشگاه ها پیشگام باشد
  • انتصاب " دکتر مهدی جمالی فر" به عنوان «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری: بزرگداشت روز قدس، موجب بیداری مسلمانان و آگاهی ملت ها و نسل جوان می ‌شود/ دانشگاه مذاهب اسلامی سهم به سزایی در آگاه سازی و تنویر افکار ملت‌ها در زمینه حمایت از آزادی قدس شریف دارد
  • پیام تبریک ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-08-28 | تعداد بازید :1264

نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» روز شنبه 18 آبانماه به همت معاونت پژوهشی و فنآوری در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها، مراکز و پژوهشگاه ها تشکیل شد، پوستر و محورهای همایش بررسی و جمع بندی گردید.

در ابتدای این نشست سرکار خانم دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین، به ارائۀ گزارشی از اولین همایش در سال گذشته و تلاش های صورت گرفته برای مستندسازی همایش سال قبل و اقدامان انجام شده برای همایش امسال پرداخت و به اهمیت نمایه شدن همایش در ISC تاکید کرد.

دکتر ملکی همچین مطالبی درباره چالش گسترش پژوهش های کمّی و ضرورت اتخاذ نگاه جامع به علوم انسانی اسلامی بیان کردو گفت: با عنایت به نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در برگزاری این همایش، توجه به مسئلۀ تقریب در محورهای همایش حائز اهمیت است. به علاوه، این همایش به دنبال یافتن آسیب ها در حوزۀ پایان نامه هاست.

در ادامه تعدادی از میهمانان و نمایندگان دانشگاه ها نظرات، دیدگاهها و پیشنهادت خود را درباره موضوع همایش، محورها و ... ارائه نمودند.

شایان ذکر است که دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی روز 8 اسفند 98 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد که به زودی فراخوان مقالات و جزئیات دیگر مربوط به این همایش اطلاع رسانی خواهد شد.