• برگزاری جلسه ویژه درخصوص اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشگاه مذاهب اسلامی/ تاکید ریاست دانشگاه بر رعایت و حفظ امور بهداشتی و پیشگیرانه
  • در پیش‌نشست دومین همایش آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها در دانشگاه شیراز مطرح شد؛ «ضرورت تحول در علوم انسانی در گام دوم انقلاب»
  • در نشستی علمی از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایرانداک بررسی شد؛ لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان نامه ها و رساله ها
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان به همراه استاد مولوی سلامی با آقای کردستانی مدیر کل محترم صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان
  • حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: دانشگاه مذاهب اسلامی در تحقق نوسازی و نوگرایی جریان تقریب می تواند بسیار موثر و نقش آفرین باشد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی بازوی بسیار قوی و محکمی برای مجموعه و جریان تقریب است

برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-08-28 | تعداد بازید :634

نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» روز شنبه 18 آبانماه به همت معاونت پژوهشی و فنآوری در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها، مراکز و پژوهشگاه ها تشکیل شد، پوستر و محورهای همایش بررسی و جمع بندی گردید.

در ابتدای این نشست سرکار خانم دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین، به ارائۀ گزارشی از اولین همایش در سال گذشته و تلاش های صورت گرفته برای مستندسازی همایش سال قبل و اقدامان انجام شده برای همایش امسال پرداخت و به اهمیت نمایه شدن همایش در ISC تاکید کرد.

دکتر ملکی همچین مطالبی درباره چالش گسترش پژوهش های کمّی و ضرورت اتخاذ نگاه جامع به علوم انسانی اسلامی بیان کردو گفت: با عنایت به نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در برگزاری این همایش، توجه به مسئلۀ تقریب در محورهای همایش حائز اهمیت است. به علاوه، این همایش به دنبال یافتن آسیب ها در حوزۀ پایان نامه هاست.

در ادامه تعدادی از میهمانان و نمایندگان دانشگاه ها نظرات، دیدگاهها و پیشنهادت خود را درباره موضوع همایش، محورها و ... ارائه نمودند.

شایان ذکر است که دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی روز 8 اسفند 98 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد که به زودی فراخوان مقالات و جزئیات دیگر مربوط به این همایش اطلاع رسانی خواهد شد.

جدیدترین اخبار