• شعار هفته پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی امسال(۹۸) اعلام شد
  • با حضور سه تن از دانش آموختگان دانشگاه؛ نشست علمی و تخصصی" ادب اختلاف میان پیروان مذاهب اسلامی" 25 آذر برگزار می شود
  • برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • "مراسم ویژه روز پژوهش" در دانشگاه مذاهب اسلامی با سخنرانی قائم مقام صداوسیما و ریاست دانشگاه برگزار می شود
  • برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی + گزارش تصویری

حضور معاون پژوهشی وفن آوری دانشگاه مذاهب اسلامی در واحد بندرعباس دانشگاه 28آبان ماه 98

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-08-29 | تعداد بازید :173

دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی صبح روزسه شنبه 28آبان ماه در دیدار وگفتگوی صمیمانه با دانشجویان واحدبندرعباس ،به مسائل ومشکلات دانشجویان دررابطه با برنامه های علمی وپژوهشی پرداخت .

دراین دیدار که به صورت مجزا با کارکنان واحد بندرعباس ونیز دانشجویان فقه وحقوق مقطع کارشناسی (خواهران وبرادران )ونیز بازدید از کلاس درس این واحد صورت گرفت با تاکید بر لزوم آینده نگری وتلاش مضاعف درانجام فعالیتهای مربوط به بخش های مختلف معاونت پژوهشی وشرح وظایف آن ، افزود برای ارتقا جایگاه دانشگاه از لحاظ کیفیت علمی وپژوهشی باید مسئله تقریب ونیز مباحث تقریب را به طوردقیق بررسی و تفسیر نمود .

دکتر ملکی با ارائه نکاتی بسیار ارزشمند درخصوص نحوه  برگزاری کارگاهها و کرسی های ترویجی در خصوص مبحث تقریب تاکید و خاطرنشان کرد باید توجه جدی امورپژوهشی به ایجاد بستری مناسب در ایجاد این جلسات علمی وپژوهشی صورت گیرد.

درادامه این دیدارضمن بررسی کتابخانه این واحد، نوسازی و ارتقاء سیستم های سخت افزاری ونرم افزاری کتابخانه را بسیار مهم دانست و در خصوص مشکلات این واحد در حوزه علمی پژوهشی بررسی و جهت رفع و پیگیری مسائل آن مطالبی را بیان کردند..

.