• دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"
  • گزارشی از برگزاری اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"

بازدید مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و مدیرکل دانشجویی از بخش های مختلف خوابگاه برادران و خواهران واحد بندر عباس و نشست صمیمی با دانشجویان

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-08-29 | تعداد بازید :679

بازدید جناب آقای دکتر حسینی مشاور اجرایی ریاست محترم دانشگاه در امور شعبات استانی به همراه سرپرست امور دانشجویی از بخش های مختلف خوابگاه برادران و خواهران واحد بندر عباس و حضور در جمع دانشجویان و شنیدن نکات و مسائل مورد نظر دانشجویان در مورد امور خوابگاهی و تغذیه و...

نشست صمیمی تعدادی از دانشجویان واحد بندرعباس با  دکتر حسینی مشاور اجرایی ریاست محترم دانشگاه در امور شعبات استانی و نیز سرپرست اداره کل اموردانشجویی آقای شاورانی در محل خوابگاه واحد خواهران این شعبه  برگزار شد و به سوالات و دغدغه های دانشجویان پاسخ داده شد.

در ادامه این دیدار ضمن بازدید از ساختمان خوابگاههای این واحد به سوالات و دغدغه های دانشجویان در خصوص مسائل مختلف فرهنگی و اموردانشجویی و رفاهی مطرح و پاسخ داده  شد.