• شعار هفته پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی امسال(۹۸) اعلام شد
  • با حضور سه تن از دانش آموختگان دانشگاه؛ نشست علمی و تخصصی" ادب اختلاف میان پیروان مذاهب اسلامی" 25 آذر برگزار می شود
  • برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • "مراسم ویژه روز پژوهش" در دانشگاه مذاهب اسلامی با سخنرانی قائم مقام صداوسیما و ریاست دانشگاه برگزار می شود
  • برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی + گزارش تصویری

بازدید مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و مدیرکل دانشجویی از بخش های مختلف خوابگاه برادران و خواهران واحد بندر عباس و نشست صمیمی با دانشجویان

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-08-29 | تعداد بازید :183

بازدید جناب آقای دکتر حسینی مشاور اجرایی ریاست محترم دانشگاه در امور شعبات استانی به همراه سرپرست امور دانشجویی از بخش های مختلف خوابگاه برادران و خواهران واحد بندر عباس و حضور در جمع دانشجویان و شنیدن نکات و مسائل مورد نظر دانشجویان در مورد امور خوابگاهی و تغذیه و...

نشست صمیمی تعدادی از دانشجویان واحد بندرعباس با  دکتر حسینی مشاور اجرایی ریاست محترم دانشگاه در امور شعبات استانی و نیز سرپرست اداره کل اموردانشجویی آقای شاورانی در محل خوابگاه واحد خواهران این شعبه  برگزار شد و به سوالات و دغدغه های دانشجویان پاسخ داده شد.

در ادامه این دیدار ضمن بازدید از ساختمان خوابگاههای این واحد به سوالات و دغدغه های دانشجویان در خصوص مسائل مختلف فرهنگی و اموردانشجویی و رفاهی مطرح و پاسخ داده  شد.