• چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"
  • گزارشی از برگزاری اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"
  • برگزاری جلسه داخلی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد قم به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران
  • ارتقای رتبه دانشگاه مذاهب اسلامی در گروه بندی آزمون جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال 99
در معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه مذاهب اسلامی انجام شد؛

نهایی شدن محورهای دومین همایش ملّی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-09-04 | تعداد بازید :1048

محورهای دومین همایش ملّی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی(با تأکید بر نقد کارآمدی) در معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه طی جلسات متعدد کارشناسی، نهایی شد.

در جلسۀ شورای پژوهشی دانشگاه که روز یکشنبه مورخ 3 آذر 98 تشکیل شد، کلان-محورها و ریز-محورهای دومین همایش ملّی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی پس از چندین جلسه کارشناسی، بحث و تبادل نظر در معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه مذاهب اسلامی نهایی شد.

عناوین کلان-محورهای همایش عبارت اند از:

«وضع‌شناسی کارآمدی و الزامات اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها»

«رویکرد انتقادی به محتوای پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها»

«نقش سازمان‌های علمی کشور در کارآمدی و اثربخشی پایان ­نامه­ ها و رساله ­ها» و

«محور خاص: بسترهای کارآمدی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزۀ تقریب مذاهب اسلامی».

لازم به ذکر است که تا کنون 35 دانشگاه، پژوهشگاه و مرکز با ارائۀ لوگوی خود حمایت از این همایش را اعلام کرده اند. تا پایان هفتۀ جاری، پوستر همایش که در ISC نمایه شده است، منتشر و توزیع خواهد شد.