• شعار هفته پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی امسال(۹۸) اعلام شد
  • با حضور سه تن از دانش آموختگان دانشگاه؛ نشست علمی و تخصصی" ادب اختلاف میان پیروان مذاهب اسلامی" 25 آذر برگزار می شود
  • برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • "مراسم ویژه روز پژوهش" در دانشگاه مذاهب اسلامی با سخنرانی قائم مقام صداوسیما و ریاست دانشگاه برگزار می شود
  • برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی + گزارش تصویری
برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-09-05 | تعداد بازید :590

جلسه معارفه دانشجویان ورودی سال 1398 در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با مشارکت مسئولین ، اساتید و اکثر دانشجویان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم ، آقایان حسینی نژاد و سوری  مطالبی را درباره حوزه های آموزشی ،پژوهشی ، فرهنگی و سایت و کتابخانه بیان نمودند، سپس دو تن از اساتید حقوقی دانشگاه ، جناب آقای قاضی موحد و سرکار خانم تعاونی مطالبی ارزشمند در باب مسایل حقوقی و همچنین آینده شغلی رشته فقه و حقوق خاطر نشان کردند.

جناب آقای قاضی موحد با اشاره به اینکه ارزش یک شغل در اجتماع منوط به پخته تر کردن صاحب آن شغل است ابراز کرد خوشبختانه امروزه ارزش رشته های علوم انسانی و اسلامی بالاخص رشته حقوق بسیار بیشتر از قبل در جامعه نمایان شده است.

وی با بیان اینکه قضاوت یکی از مشاغل ارزشمند در جامعه ایران اسلامی است با تشکر از ریاست محترم دانشگاه که طی مذاکرات مکرر با مسئولین قوه قضاییه موفق به حذف آزمون ورودی قضاوت برای دانش آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه شده اند ، از دانشجویان خواست با تلاش و پشتکار مضاعف خود هر چه بیشتر و بهتر از این فرصت استثنایی بهره ببرند.

سرکار خانم تعاونی نیز در سخنان خود ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه، با ابراز خرسندی از اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی فرصت ویژه ای برای تحصیل بانوان فراهم نموده ابراز امیدواری کرد که در آینده ، بهای بیشتر برای تحصیل و فعالیت خواهران در حوزه مسایل حقوقی فراهم شود.

در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان دانشگاه طی سخنانی اهمیت مساله (تهذیب نفس) برای تحصیل در رشته فقه و حقوق را بیان نمودند.

ایشان با اشاره به حدیث «انَّما بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» از پیامیر اکرم(ص) بر دو مسئله راهگشا یعنی اخلاق و ایمان و دوم باور به نعمت های خداوند ، برای تقویت روحیه معنوی و موفقیت دانشجویان تاکید کردند.

سرپرست واحد زاهدان با یبان این نکته که با ارتقای سطح اخلاق ، یک شخص به درجه ایمان می رسد ، مرتبه سوم و بالاتر آن را (احسان) دانستند یعنی اینکه انسان فقط خداوند متعال را ناظر بر اعمال و کردار خود ببیند و با این روحیه ، تمامی اعمال خود را صرفا برای رضای او و با بالاترین کیفیت انجام دهد که در نتیجه آن شخص به معنای واقعی (محسن) تلقی می شود.

ایشان با اشاره به این قسمت از آیه شریفه یعنی : «وَاذكُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَيكُم إِذ كُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَينَ قُلوبِكُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا »، مسئله وحدت را یک نعمت الهی از دیدگاه خداوند دانستند و خاطر نشان کردند راهکار اصلی برای رشد این مسئله مهم در جامعه اسلامی افزایش روحیه دگرپذیری است.

در ادامه این مراسم از دانشجویان برتر حوزه آموزشی در نیمسال تحصیلی قبل، تجلیل به عمل آمده و جوایز نفیسی به آنان اهداء شد که اسامی نامبردگان به صورت ذیل می باشد:

1.محمد حسین مرصعی

2.عبدالحکیم برفر