• دکتر مختاری در چهارمین کنفرانس ملی اسلام و ارزش های متعالی مطرح کرد: «بررسی و تبیین نقش ارزش های سازمانی بر سلامت معنوی کارکنان با تاکید بر رویکرد اسلامی»
  • دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"

بازدید ونشست صمیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با دانشجویان خوابگاه خواهران این واحد98/9/4

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-09-06 | تعداد بازید :741

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس آقای دکتر ابراهیمی شامگاه روز دوشنبه 4 آذر ماه از خوابگاه واحد خواهران این واحد بازدید کرد .

دکتر ابراهیمی ضمن بازدید، درنشست صمیمی با دانشجویان حضوریافت و صمیمانه دغدغه ها و مشکلات آنهارا در خصوص نکات و مسائل مورد نظر آنها در  امور خوابگاهی و تغذیه و .. پاسخ داد.