• دیدار مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان از واحد زاهدان
  • سیزدهمین شماره مجله علمی پژوهشی «فقه مقارن» از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی منتشر شد
  • اهداء گل به مقام شامخ شهید حاج قاسم سلیمانی در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • گزارش تفصیلی از برگزاری نخستین پیش‌نشست «دومین همایش آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی و اسلامی با تأکید بر نقد کارآمدی» در دانشگاه مذاهب اسلامی/ یکشنبه ۱۵ دیماه
  • پیام تسلیت رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در پی شهادت سردار رشید اسلام؛ حاج قاسم سلیمانی/ سردار سلیمانی سالها عمر خود را در راه عزت و سربلندی امت اسلام و استقلال ملت‌های مظلوم گذاشت
برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-09-19 | تعداد بازید :572

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو اردوی سیاحتی- فرهنگی درون شهری با حضور بیشتر از 100 نفر از دانشجویان در محل پارک لاله زاهدان برگزار گردید.

در این این اردو، ابتدا واحد­های خواهران و برادران به صورت مجزا در محل وسایل تفریحی حاضر و لحظات شادی را در کنار هم رقم زدند.

در بخش دوم این اردو، ابتدا آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان طی سخنانی ضمن عرض خیر مقدم، روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفتند .

سپس آقای حاج مهدی گرگیج از فعالین استان سیستان و بلوچستان در عرصه فرهنگی درسخنان خود ابراز کرد چشم امید مردم کشورمان بالاخص مردم این استان به شما دانشجویان است به ویژه دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی که خدماتی گرانقدر و ارزشمند در عرصه وحدت و تقریب عملی ارائه خواهید داد.

در ادامه، برنامه تریبون آزاد با مبحث ازدواج اجباری به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی  از منظر فقهی- حقوقی برگزار گردید که تنی چند از دانشجویان به مبادله نظر در این مورد پرداختند.

آخرین بخش این مراسم قبل از صرف ناهار، برگزاری مسابقه اطلاعات عمومی با موضوع وحدت اسلامی بود که در انتهای آن به چند از تن از دانشجویان جوائزی اهدا گردید.