• دکتر مختاری در جلسه معارفه معاون جدید پژوهش و فناوری: فعالیت های پژوهشی در دانشگاه مذاهب اسلامی باید بر محور "ماموریت مهم تقریب" استوار باشد
  • برگزاری جلسه هم اندیشی با اعضای محترم هیات علمی با حضور دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • راهنمای ثبت‌نام مجازی کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دکتر مختاری در نشست صمیمی با کارکنان و پرسنل واحد مرکزی دانشگاه: موفقیت‌ها در بخش‌های مختلف دانشگاه حاصل تلاش و رویکرد جهادی مجموعه مسوولان و همکاران است
  • دومین مرحله توزیع کمک های مومنانه به همت دانشجویان گروه جهادی پایگاه ریحانه النبی (ص)دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
برگزاری اردوی درون شهری به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-09-19 | تعداد بازید :1150

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو اردوی سیاحتی- فرهنگی درون شهری با حضور بیشتر از 100 نفر از دانشجویان در محل پارک لاله زاهدان برگزار گردید.

در این این اردو، ابتدا واحد­های خواهران و برادران به صورت مجزا در محل وسایل تفریحی حاضر و لحظات شادی را در کنار هم رقم زدند.

در بخش دوم این اردو، ابتدا آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان طی سخنانی ضمن عرض خیر مقدم، روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفتند .

سپس آقای حاج مهدی گرگیج از فعالین استان سیستان و بلوچستان در عرصه فرهنگی درسخنان خود ابراز کرد چشم امید مردم کشورمان بالاخص مردم این استان به شما دانشجویان است به ویژه دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی که خدماتی گرانقدر و ارزشمند در عرصه وحدت و تقریب عملی ارائه خواهید داد.

در ادامه، برنامه تریبون آزاد با مبحث ازدواج اجباری به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی  از منظر فقهی- حقوقی برگزار گردید که تنی چند از دانشجویان به مبادله نظر در این مورد پرداختند.

آخرین بخش این مراسم قبل از صرف ناهار، برگزاری مسابقه اطلاعات عمومی با موضوع وحدت اسلامی بود که در انتهای آن به چند از تن از دانشجویان جوائزی اهدا گردید.