• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت
  • انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه
ثبت نام دوره مقدماتی خبرنگاری ۹۸

شرایط شرکت در دوره مقدماتی خبرنگاری

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1398-10-03 | تعداد بازید :794
به اطلاع دانشجویان عزیز ثبت نام کننده در دوره مقدماتی آموزش خبرنگاری که با همکاری خبرگزاری حوزه برگزار می گردد می رساند؛

دوره آموزش خبرنگاری صرفا یک دوره آزاد و به عنوان مهارت افزایی بوده و دانشگاه هیچ تعهدی در خصوص غیبت دانشجویان در کلاسهای واحد آموزش و....ندارد.

سرفصلهای این دوره:
-آشنایی با مقدمات و کلیات خبرنگاری
-خبر نویسی
-تکنیک های مصاحبه
-آخرین تحولات شبکه های اجتماعی

نکات مهم درباره #دوره_خبرنگاری

1. این دوره ویژه دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه می باشد و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 4 و 5 دیماه برگزار خواهد شد.
  2. با توجه به استقبال گسترده دانشجویان، این دوره در دو گروه مجزا با تدریس دو استاد برگزار می گردد.
  3. ساعت کلاس ها همانند کلاس های دانشگاه 1 ساعت و نیم خواهد بود.
  4. هر روز 4کلاس که دو کلاس در نوبت صبح و دو کلاس در نوبت بعد از ظهر خواهد بود که مجموعا 8 جلسه در 2 روز برگزار می گردد.
  5. ساعت کلاس ها در نوبت صبح(چهارشنبه و پنجشنبه) از 8 صبح الی 17 بعد از ظهر به شرح ذیل می باشد: ( 8:00 تا 9:30) (10:00 تا 11:30) و در نوبت بعد از ظهر ( 13:30 تا 15:00) و (15:30 تا 17:00)
  6. کلاس ها در ساختمان آموزشی واحد مرکزی در کلاس های 7 و 6 براساس لیستی که اعلام می گردد، تشکیل خواهد شد.
  7. حضور و غیاب دانشجویان عزیز به صورت جدی انجام خواهد شد و طبق مقررات خبرگزاری در صورت نیاز فقط یک کلاس یا (یک جلسه یک ساعت ونیمه) را هر نفر می تواند غیبت کند.
  8. حضور در کلاس های خبرنگاری به هیچ وجه مجوزی برای غیبت در کلاس های واحد آموزش دانشگاه نخواهد بود.
  9. شرکت کنندگان توسط اساتید محترم براساس فرم هایی که طراحی شده در پایان دوره مورد ارزیابی قرار می گیرند و برای دانشجویانی که حضور منظم تر،کاملتر، فعال تر داشته باشند با نظر استاد گواهینامه برایشان صادر خواهد شد.
  10. دانشجویان برتر دوره با معرفی اساتید محترم به دوره پیشرفته خبرنگاری راه پیدا خواهند کرد.
  11. اساتید دوره از سردبیران و دبیران با سابقه و برجسته خبرگزاری حوزه می باشند.
  12. دانشجویان محترم بایستی وعده ناهار خود را در روز چهارشنبه رزرو نمایند.
  13. ناهار روز چهارشنبه خواهران همانند قبل در سلف واحد خواهران ارائه می شود.
  14. برای روز پنجشنبه ناهار با خود دانشجویان خواهد بود و دانشگاه تعهد و برنامه ای در این خصوص ندارد.
  15. برای ثبت نهایی باید اسکن یا عکس، پرسنلی و کارت ملی را ارسال نمایید.

برای ثبت نهایی روی این لینک کلیک کنید. *