• دکتر مختاری در چهارمین کنفرانس ملی اسلام و ارزش های متعالی مطرح کرد: «بررسی و تبیین نقش ارزش های سازمانی بر سلامت معنوی کارکنان با تاکید بر رویکرد اسلامی»
  • دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"

دیدار سرپرست جدید واحد سنندج دانشگاه مذاهب اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-10-07 | تعداد بازید :814

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، دکتر عثمان یوسفی سرپرست جدید دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان دیدار کرد.

در این دیدار که پرسنل دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر عثمان یوسفی ضمن تشکر از حمایت های نماینده ولی فقیه در استان، ابراز امیدواری کرد در دوره جدید مدیریتی نیز این کمک ها و حمایت معنوی بیش از گذشته ادامه داشته باشد.

سرپرست جدید واحد سنندج با اشاره به این نکته که دانشگاه مذاهب اسلامی علاوه بر مأموریت آموزشی و پژوهشی که مأموریت روتین تمامی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است، یک مأموریت ویژه برعهده دارد و آن پرورش نسل فرهیخته و برخوردار از فرهنگ و اخلاق تقریبی جهت ترویج و تقویت روحیه زندگی تقریبی مسالمت آمیز میان پیروان مذاهب اسلامی است.

وی ادامه داد:" دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج قطعا در این دوره با رویکرد جدید و برنامه ریزی مناسب، به سمت اهداف عالیه دانشگاه و اهداف والای تقریب حرکت خواهد کرد."

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر عثمان یوسفی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه، با اشاره به ظرفیت های دانشگاه مذاهب اسلامی، بر رشد علمی روحانیون منطقه از این طریق تأکید نمودند.

وی بر رعایت اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط در امور اشاره و بر بررسی مسائل اختلافی در یک محیط علمی و به دور از تنش و عوام زدگی با حضور متخصصین این امر تأکید کردند.