• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت
  • انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه

برگزاری پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-11-13 | تعداد بازید :242

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج؛ پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج برگزار گردید.

در این نشست کە باحضور معاونان پژوهشی و فنآوری دانشگاه‌ کردستان، دانشگاه پیام‌نور مرکز کردستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و معاونین پژوهشی دانشکده‌ی زبان و ادبیات و علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان در سالن کنفرانس ماموستا شیخ‌الاسلام واحد کردستان برگزار شد، اساتید و اعضای هیٲت علمی حاضر در نشست نقطه‌نظرات ارزنده و کاربردی در حوزه آسیب‌های عرصه‌ی پژوهش به‌ویژه فرآیند پایان‌نامه‌نویسی را بیان نمودند.
محور سخنان اساتید تٲکید بر نقش۱. ساختار و قوانین حاکم بر عرصه پژوهش؛ ۲. اساتید راهنما؛ ۳. دانشجو؛ ۴. جلسات تشریفاتی و جشن‌گونه بنام دفاع؛ ۵. ضعف آموزش مبانی و اصول پژوهش در مقطع کارشناسی و ارشد؛ ٦. مسٲلە‌محور نبودن پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها؛ ۷. فقدان بینش و نگرش کاربردی در پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها بە عنوان ارکان و اجزای آسیب‌های رایج و شایع موجود در روند تدوین پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم انسانی اسلامی بود.