• پیش نشست دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها 29 بهمن در دانشگاه باقرالعلوم برگزار می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال مقالات به دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی اسلامی تا 15 اسفندماه/ زمان برگزاری همایش 28 فروردین 99
  • سخنرانی علمی/ پیش نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها یکشنبه 27 بهمن برگزار می‌شود
  • نشست بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه قضایی با حضور دکتر بهادری جهرمی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد
  • پیام تسلیت دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پی درگذشت مرحوم آیت‌الله طبرسی

برگزاری پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-11-13 | تعداد بازید :112

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج؛ پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج برگزار گردید.

در این نشست کە باحضور معاونان پژوهشی و فنآوری دانشگاه‌ کردستان، دانشگاه پیام‌نور مرکز کردستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و معاونین پژوهشی دانشکده‌ی زبان و ادبیات و علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان در سالن کنفرانس ماموستا شیخ‌الاسلام واحد کردستان برگزار شد، اساتید و اعضای هیٲت علمی حاضر در نشست نقطه‌نظرات ارزنده و کاربردی در حوزه آسیب‌های عرصه‌ی پژوهش به‌ویژه فرآیند پایان‌نامه‌نویسی را بیان نمودند.
محور سخنان اساتید تٲکید بر نقش۱. ساختار و قوانین حاکم بر عرصه پژوهش؛ ۲. اساتید راهنما؛ ۳. دانشجو؛ ۴. جلسات تشریفاتی و جشن‌گونه بنام دفاع؛ ۵. ضعف آموزش مبانی و اصول پژوهش در مقطع کارشناسی و ارشد؛ ٦. مسٲلە‌محور نبودن پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها؛ ۷. فقدان بینش و نگرش کاربردی در پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها بە عنوان ارکان و اجزای آسیب‌های رایج و شایع موجود در روند تدوین پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم انسانی اسلامی بود.