• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت
  • انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه

پیام تسلیت دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پی درگذشت مرحوم آیت‌الله طبرسی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-11-20 | تعداد بازید :348

دکتر محمد حسین مختاری؛ رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در پیامی درگذشت آیت الله حاج شیخ نورالله طبرسی، نماینده سابق ولی فقیه در استان مازندران عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سابق ساری را تسلیت گفت.

متن این پیام دکتر مختاری به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

اذا مات المؤمن الفقیه ثلم فی الإسلام ثلمه لایسدّها شئ

درگذشت عالم پارسا، مجاهد پرهیزگار و یار دیرین امام و رهبری، مرحوم آیت الله حاج آقا نورالله طبرسی (رضوان الله تعالی علیه)، موجب تأثر و تألم فراوان گردید.

مرحوم آیت الله طبرسی در طول 4 دهه خدمت درخشان، منشأ آثار پر خیر و برکت برای استان مازندران و مردم این منطقه بوده و در دوره‌های مختلف قبل و پس از پیروزی انقلاب همواره از یاران دیرین حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بودند.

آن مرحوم در زمان 8 سال دفاع مقدس در جبهه های حق علیه باطل حضور داشته و از خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگون به ویژه چند دوره حضور در مجلس خبرگان رهبری و امامت جمعه شهرستان ساری بوده و همواره در مسیر و تابع محض ولایت مطلقه فقیه بودند.

تلاش خالصانه و مجاهدانه در راستای اعتلای آرمان های انقلاب اسلامی، ترویج و تبلیغ معارف دینی و فرهنگ والای قرآن واهل بیت (ع)، تربیت شاگردان و طلاب، ساده زیستی و ارتباطات مردمی از جمله ویژگی های برجسته آن عالم وارسته بود که برای آحاد مردم استان آشکار است.

بی‌شک فقدان آن عالم بزرگوار، ضایعه‌ای بزرگ برای مردم شریف استان مازندران به شمار می آید. اینجانب این ضایعه را محضر رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام، علمای اعلام، به ویژه مردم غیور استان مازندران، بیت مکرم، طلاب و علاقه مندان آن عالم وارسته تسلیت عرض نموده و علوّ درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.