• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت
  • انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه

برگزاری جلسه ویژه درخصوص اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشگاه مذاهب اسلامی/ تاکید ریاست دانشگاه بر رعایت و حفظ امور بهداشتی و پیشگیرانه

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-12-04 | تعداد بازید :684

برگزاری جلسه ویژه درخصوص اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشگاه مذاهب اسلامی/ تاکید ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی بر رعایت و حفظ امور بهداشتی و پیشگیرانه

در پی انتشار اخبار رسمی در خصوص شیوع ویروس کرنا در برخی از استان‌های کشور و اعلام تعطیلی دانشگاه ها در این استان ها از سوی وزارت بهداشت، صبح امروز یکشنبه 4 اسفندماه «کمیته سلامت، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا» در دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور دکتر مختاری ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، مدیرکل پشتیبانی،روابط عمومی، مسئول بسیج دانشجویی و برخی از مدیران تشکیل شد.

در این جلسه دکتر مختاری ضمن آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان و کارکنان دانشگاه بر لزوم و ضرورت حفظ و رعایت نکات و امور بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط آموزشی، اداری و خوابگاهی تاکید نمود.

ریاست دانشگاه بر تاکید بر اتخاذ تصمیمات و اقدامات جدی پیشگیرانه گفت: کلاسهای درس دانشجویان در تمامی مقاطع واحد تهران و قم تا پایان هفته جاری تعطیل می‎باشد اما بخش اداری با رعایت نکات بهداشتی دایر می باشد.

**در این جلسه پیشنهادات زیر ارائه و بر اجرای درست و رعایت این موارد از سوی ریاست محترم دانشگاه تاکید شد:

*تشکیل مستمر جلسات کمیته سلامت، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا با حضور معاونین و برخی مدیران تا پایان اسفندماه
*تعطیلی کلاسهای درس دانشجویان در تمامی مقاطع واحد تهران و قم تا پایان هفته جاری
*حضور دانشجویان در خوابگاه ها در طول هفته جاری اختیاری می باشد.
**دانشجویان می توانند به منازل خود مراجعه نمایند و کسانی که قصد بازگشت به منازل و ترک خوابگاه را دارند حتما اسامی خود را به سرپرست خوابگاه یا امور دانشجویی اعلام کنند.
**دانشجویان گرامی بین الملل تا اطلاع ثانوی می بایست از تهران خارج نشوند و از مسافرت به شهرهای دور و نزدیک خودداری نمایند.
*اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده های لازم برای پیشگیری تامین و در تمامی ساختمان های دانشگاه، به خصوص خوابگاه ها، سلف و ... قرار گیرد.
*موارد مورد تأیید و تاکید کمیته در خصوص پیشگیری و شناسایی کرونا به نحو مناسب به اطلاع دانشجویان و اعضای دانشگاه برسد.
* اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده های لازم برای پیشگیری تامین و در تمامی ساختمان های دانشگاه، به خصوص خوابگاه ها، سلف و بوفه قرار گیرد.
*از پذیرش میهمان در خوابگاه تا اطلاع ثانوی اجتناب شود .
*دانشجویان و کارکنان محترم از حضور در مکانهای شلوغ و پرتردد در صورت امکان اجتناب نمایند.
*نکات بهداشتی و پیشگیرانه که ازسوی مراجع ذیربط اطلاع رسانی شده به جد رعایت گردد و با نیروهای خدماتی و پشتیبانی جهت ضدعفونی خوابگاه ها و بخش های دیگر همکاری لازم به عمل آید.
* در صورتی که اعضا و دانشجویان مواردی مبتلا به علائم ویروس کرونا مشاهده نمودند، سریعا مراتب را بر حسب مورد به امور اداری و امور دانشجویی اطلاع دهند.

اطلاعیه های بعدی در خصوص تعطیلی یا دایر بودن بخش های مختلف دانشگاه در روزهای آتی مراتب از طریق وب سایت رسمی یا شبکه های اجتماعی روابط عمومی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

**در پایان این جلسه ابراز امیدواری شد که به امید خدا، با همکاری همه همکاران و دانشجویان، رعایت توصیه ‌های بهداشتی و ایمنی، ضمن پیشگیری و کنترل ریسک ‌های ابتلا به این ویروس، فعالیت ‌های اداری، آموزشی و پژوهشی دانشگاه حفظ و استمرار یابد.