• امام حسین (ع)، بهترین الگوی معرفتی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی/ یادداشتی از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت سوم شعبان
  • بعثت نبوی؛ از بسط زمانی تا گسترش اخلاق عرفی /تکمیل مکارم اخلاقی، مهمترین غایت بعثت نبوی/ یادداشتی از دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی
  • پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹/ سال "جهش تولید"
  • پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال جدید و بهار طبیعت

انتصاب «مدیر حراست دانشگاه مذاهب اسلامی» در حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-12-27 | تعداد بازید :511

نریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی طی حکمی، "جناب آقای مصطفی عطاران را به عنوان «مدیر حراست دانشگاه» منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی متن این حکم به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای مصطفی عطاران (زیدعزه)
سلام علیکم؛
نظر به تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم، به عنوان «مدیر حراست» دانشگاه مذاهب اسلامی منصوب می‌شوید.

امیدوارم با استعانت و اتکال به خداوند منان و توجه به تقوای الهی در جهت حفظ آرامش محیط دانشگاه و برای پیشبرد اهداف علمی، اقدامات حفاظتی متناسب با فضای آکادمیک و دانشگاهی به منظور صیانت و حراست در ایجاد تعامل سازنده با مدیران، مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، برابر چارچوب وظایف حراستی اقدام نمایید.
یقیناً هماهنگی و ارتباط مؤثر با حراست دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی در راستای تحقق منویات و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در جهت پیشگیری از اختلال در تعاملات درون و برون سازمانی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
موفقیت حضرتعالی را از ایزد یکتا خواستارم.

دکتر محمد حسین مختاری

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی