• دستورالعمل اجرايی جشنواره بین المللی حرکت ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان
  • دیدار وگفتگوی دکترابراهیمی سرپرست شعبه بندرعباس با حجت الاسلام والمسلمین صالحی امام جمعه شهرستان بندرخمیر
  • دیدار وگفتگو دکترابراهیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با آقای دکتر صباحی زاده ریاست دانشگاه آزاد بندرلنگه
  • دیدار وگفتگو دکترابراهیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با سیدعبدالجلیل قتالی مدیر مجتمع دینی صدرالاسلام شهرستان بندرخمیر
  • حضور دکتر ابراهیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس درجلسه شورای استانی حوزه علمیه استان در بندرلنگه

دیدار سرپرست و پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با نماینده ولی فقیه در استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-02-24 | تعداد بازید :166

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، سرپرست و پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان دیدار نمودند.

در این دیدار دکتر عثمان یوسفی سرپرست واحد سنندج با اشاره به محدودیت های دانشگاه بخاطر شیوع ویروس کرونا، گزارشی از آموزش مجازی و چگونگی اجرای آن ارائه کرد.

وی با اشاره به برگزاری دوره جدید آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی ویژه طلاب شیعه و اهل سنت بر کمبود فضای آموزشی و‌ رفاهی در واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی اشاره کرد ‌و از ایشان خواست تا مسئولین استانی جدیت بیشتری در کمک به این دانشگاه داشته باشند.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان، این ماه و‌شب های قدر را فرصت توبه و بازگشت به خویشتن دانست.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به رسالت های دانشگاه مذاهب اسلامی، مسئولین ملی و استانی باید توجه بیشتری به این دانشگاه داشته باشند و ما نیز در این زمینه از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.