• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  • مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

بازدید معاون جدید فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از خوابگاه خواهران و گفت‌وگو با دانشجویان بین الملل

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1399-03-12 | تعداد بازید :2345

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه همکاران حوزه معاونت و سرپرستان خوابگاه خواهران، روز چهارشنبه ۷ خرداد ماه ضمن بازدید میدانی به بررسی مسائل و مشکلات موجود دانشجویان بین المللی حاضر در این خوابگاه‌ پرداخت.

طبق اظهار معاون فرهنگی و دانشجویی، ریاست محترم دانشگاه در جلسات مختلف بر لزوم رسیدگی و حل مشکلات دانشجویان تاکید داشته اند و ان شاء الله در این زمینه مساعدت‌های لازم را اعمال خواهند نمود.

لازم به ذکر است بازدید از خوابگاه خواهران بیش از ۲ ساعت به طول انجامید و در روزهای آینده بازدید از خوابگاه برادران و گفت‌وگو با دانشجویان بین المللی ساکن در این خوابگاه نیز، انجام خواهد شد.

گفتنی است دانشجویان بین المللی دانشگاه به دلیل بسته شدن مرزها و به درخواست سفارتخانه کشورهای خود، در خوابگاه های دانشگاه ساکن هستند و در وضعیت قرنطینه به سر می برند.