• ثبت‌نام انتخابات شورای صنفی ۹۹
  • در مراسم دفاع مقدس نماد وحدت و همدلی مطرح شد: وحدت شیعه و سنی به روایت یک سردار اهل سنت
  • حضور سرپرست محترم واحد زاهدان در دومین جلسه شورای اجتماعی نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان
  • 32- بازدید میدانی آقای دکتر مهدی جمالی فر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی کل کشور از دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان( شعبه گنبدکاووس)
  • 31- استقبال پرشور حوزویان شیعه و سنی استان گلستان از دومین آزمون ویژه طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس
نشست سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با اصحاب رسانه در خصوص آزمون جذب اختصاصی دانشگاه

دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور اصحاب رسانه های محلی و خبرگزاری های سراسری، نشستی با موضوع آزمون اختصاصی جذب طلاب اهل سنت و تشیع برگزار نمود.

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1399-03-26 | تعداد بازید :669

در این نشست ابتدا دکتر زرین پور ضمن خوشامد گویی، توضیحاتی در مورد دانشگاه مذاهب اسلامی و رسالت های آن بیان نمود.

وی با بیان این مقدمه که وحدت اسلامی و تقریب مذاهب طبق بیانات مقام معظم رهبری،یک تاکتیک نیست بلکه استراتژی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و حسن ذاتی آن بشمار می رود.

ایشان به این مهم تاکید کرد که دانشگاه مذاهب اسلامی در واقع برای تامین نیازهای علمی و فرهنگی راهبرد تقریب تاسیس شده است و با ایجاد فضای علمی مناسب عرصه را برای خوانش دیدگاه های مختلف مذاهب فقهی،مکاتب اصولی و کلامی  فراهم نموده است.

سرپرست واحد زاهدان در ادامه تاکید کرد که جذب اختصاصی طلاب حوزه های علمیه اهل سنت و شیعه فرصتی است مغتنم به ویژه برای علمای استان سیستان و بلوچستان که ضرورت دارد اصحاب رسانه که خود در خط مقدم فرهنگ قرار دارند به تبلیغ و معرفی آن بپردازند.

دکتر زرین پور در ادامه توضیحاتی در مورد رشته ها و مقاطع تحصیلی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان و همچنین آزمون اختصاصی جذب طلاب شیعه و اهل سنت با لحاظ شرایط مندرج در دفترچه راهنمای آزمون که هر ساله با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور و شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت برگزار می شود بیان نمود.

وی رشته های مورد پذیرش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آزمون اختصاصی واحد زاهدان دانشگاه را به اینصورت بیان نمود:

مقطع کارشناسی :

1.فقه و حقوق امامیه

2.فقه و حقوق حنفی

3.زبان و ادبیات عرب

4.علوم قرآن و حدیث

مقطع کارشناسی ارشد :

فقه مقارن و حقوق عمومی اسلامی

در انتها، چند تن از نمایندگان رسانه های حاضر در نشست، سوالات خود را در مورد دانشگاه مذاهب اسلامی و آزمون اختصاصی جذب طلاب مطرح نمودند.

اسامی رسانه های حاضر در نشست به صورت ذیل می باشد :

1.خبرگزاری ایرنا

2.خبرگزاری ایسنا