• دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد
  • اعلام نفرات و آثار برتر اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"
  • گزارشی از برگزاری اولین دوره مسابقه شعر و دلنوشته با موضوع "حرف دل امام دلها"

ارتقای رتبه دانشگاه مذاهب اسلامی در گروه بندی آزمون جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال 99

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-04-02 | تعداد بازید :323

خبر خوب برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه مذاهب اسلامی

ارتقای جایگاه علمی دانشگاه در گروه بندی آزمون جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال 1399

آزمون جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء در سال 1399 مطابق روال سال‌های گذشته و شرایط اعلامی در اطلاعیه برگزار می‌شود.

در آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضاء سال ۹۹ جایگاه علمی دانشگاه مذاهب اسلامی ارتقا یافته و پس از چند سال مجددا اسم دانشگاه در رتبه بندی آزمون در گروه دوم قرار گرفته است. لذا دانشجویان و دانش آموختگان واجد شرایط رشته فقه و حقوق دانشگاه مذاهب اسلامی نیز می‌توانند در آزمون اختصاصی منصب قضا شرکت کنند.

گفتنی است پیش از این، اسم دانشگاه از فهرست گروه بندی‌های این آزمون خارج شده بود که مجددا به این رتبه بندی بازگشت و در گروه دوم قرار گرفت.

این موفقیت را خدمت خانواده بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض می‌نمائیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از لینک زیر اقدام نمائید: