• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت
از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی؛

مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان و طلاب سراسر کشور برگزار می شود

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-08-17 | تعداد بازید :1676

مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان و طلاب سراسر کشور به همت کانون کتاب و کتابخوانی مبین و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود.

منبع مسابقه: کتاب «شیعه وسنی غوغای ساختگی» اثر شهید دکتر فتحی شقاقی می باشد.

زمان ثبت نام: از روز شنبه 17 آبان لغایت 2 آذر ماه از طریق سایت: Book.mazaheb.ac.ir انجام می شود.

تاریخ آزمون: 3 آذرماه همزمان با ولادت امام حسن عسکری علیه السلام

تعداد سوالات 20 سوال تستی و زمان شرکت در آزمون ساعت: 9 صبح الی 13 به مدت 20 دقیقه از طریق سایت: Book.mazaheb.ac.ir می باشد.

جوایز نفرات: نفر اول 1 میلیون تومان، نفردوم 700 هزار تومان، نفر سوم 500 هزار تومان، نفرات چهار، پنج و شش هرکدام 300 هزارتومان و به یک چکیده برتر در قالب 300 کلمه 300 هزار تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مراحل ثبت نام و شرکت در مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان و طلاب سراسر کشور کانون کتاب و کتابخوانی مبین دانشگاه مذاهب اسلامی سایت:  Book.mazaheb.ac.ir