• تجلیل سرپرست محترم واحد زاهدان از اعضای کمیته اجرایی اولین همایش ملی امت واحده و گام دوم انقلاب اسلامی
  • فراخوان انتخاب هیئت علمی، کارمند و دانشجویان پژوهشگر برگزیده داخلی و خارجی دانشگاه مذاهب اسلامی در سال 99
  • برگزاری اولین همایش ملی ((امت واحده و گام دوم انقلاب اسلامی)) به همت واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • تمدید ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و معرفی شدگان با سوابق تحصیلی سال 1399دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان و طلاب سراسر کشور برگزار می شود

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-08-17 | تعداد بازید :1764

با توجه به درخواست های مکرر پذیرفته شدگان در آزمون سراسری و معرفی شدگان  به دانشگاه با سوابق تحصیلی، ثبت نام غیر حضوری از روز شنبه (17 آبان ماه )  لغایت تا دوشنبه (19 آبان ماه)  تمدید شد.

فرایند ثبت نام به شرح ذیل است:

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه مذاهب اسلامی در دو مرحله، ثبت‌نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو مرحله الزامی است.

1. ثبت ‌نام اینترنتی:

پذیرفته شدگان مکلفند این مرحله از ثبت ­نام را در از روز شنبه (17 آبان ماه)  لغایت دوشنبه (19 آبان ماه) از طریق سایت دانشگاه مذاهب اسلامی به آدرس http://mazaheb.ac.ir/page/56 انجام دهند. خواهشمند است که دانشجویان محترم ثبت نام را در همان روز اول انجام دهند و به روزهای دیگر موکول نکنند. در ضمن، کارشناسان آموزش دروقت اداری روزهای دوشنبه و چهارشنبه پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود؛ لذا لطفاً سعی کنید که نهایتاً تا روز چهارشنبه ثبت نام را انجام دهید تا در صورت بروز مشکل، کارشناسان آموزش بتوانند مشکل را برطرف کنند. همچنین، لازم است برای ثبت‌ نام اینترنتی اسکن مدارک مورد نیاز زیر را که در این اطلاعیه آمده است قبل از ورود به سامانه انجام دهید:

اسکن گواهی موقت تحصیلات دوره متوسطه دوم

اسکن کارنامه فارغ التحصیلی دوره متوسطه دوم

اسکن شناسنامه

اسکن کارت ملی

اسکن عکس 4*3 با رزولوشن 300

تذکر: لازم است در فایل های آماده شده مشخصات ذکر شده رعایت گردد: "عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi  و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن 150 dpi  و فرمت jpg"

مراحل ثبت نام الکترونیکی:

ابتدا وارد لینک مقابل شوید  http://mazaheb.ac.ir/page/56

**جهت ثبت نام اینترنتی گزینه ورود به سیستم را کلیک نمایید**

شناسه کاربری: u991 و در ادامه آن شماره داوطلبی را وارد نمایید. (شماره داوطلبی آزمون سراسری U991))

گذرواژه: کد ملی پذیرفته شده

پس از ورود به سامانه کاربری خود مطابق مسیر ذیل برای تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

تمام مراحل را انجام دهید و سپس ثبت نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (عدم اخذ پرینت نهایی ثبت نام اینترنتی به منزله عدم ثبت نام در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر:  کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، لذا عدم تکمیل فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت ‌نام نهایی و مشکلات آتی می‌گردد و عواقب آن به عهده پذیرفته شده خواهد بود.

** **صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت نام اینترنتی در وقت اداری از ساعت 8 -14 با شماره 664652525- 021 داخلی 405 تماس بگیرید.

1. ثبت‌نام حضوری در دانشگاه جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده:(متعاقبا اعلام می گردد)

پس از ثبت‌نام اینترنتی لازم است مطابق تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد به کارشناس آموزش  جهت تشکیل پرونده حضوری مراجعه فرمایید.