• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعضای محترم هیأت علمی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-10-29 | تعداد بازید :1734

نشست دکتر قاسم جعفری؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات برگزار شد.

در این نشست بر فعال شدن گروه های آموزشی و رفع مشکلات ادارای اعضای هیات علمی تاکید شد و اساتید در خصوص مشکلات آموزشی در سامانه آموزش مجازی نظرات خود را ارائه کردند.

همچنین در این جلسه در خصوص لزوم و ضرورت بازنگری و اصلاح سرفصل دروس تایید شد و اعضای هیات علمی نیز خواستار پیگیری تخصیص گرنت علمی به اساتید شدند. در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی انتقاداتی از طرف اساتید مبنی بر عدم تطابق رشته پذیرش شده با مقاطع قبلی مطرح گردید و بر لزوم رعایت این موضوع تاکید شد.

همچنین دکتر خلفی از عدم تطابق موضوعات پایان نامه ها و رساله ها با چشم انداز و اهداف دانشگاه انتقاد کرد و اساتید را برای سوق دادن امور پژوهشی به سمت موضوعات تقریبی تشویق و ترغیب نمود.

دکتر جعفری نیز ضمن تشکر از اعضای هیات علمی و تاکید بر پیگیری مسائل مطرح شده از اساتید خواست تا پیگیری مطالبات اعضای هیأت علمی به صورت نظام مند و در قالب یک گروه همفکری دنبال و پیگیری شود.