• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت
حضور جناب استاد مولوی سلامی به همراه آقای دکتر زرین پور در نشست علمی انقلاب اسلامی و گفتمان تقریب

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1399-11-20 | تعداد بازید :392

جناب استاد مولوی سلامی نماینده مردم استان سیستان و بلوچستان در شورای خبرگان رهبری به همراه آقای دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان در نشست علمی انقلاب اسلامی و گفتمان تقریب شرکت و سخنرانی نمودند.

جناب استاد مولوی سلامی طی سخنانی اظهار داشت : تفاوت ها را می‌توان بدرستی مدیریت کرد و بر اشتراکات تمرکز نمود. اگر اتحاد و انسجام در جوامع اسلامی وجود نداشته باشد نمی‌توان به پیروزی و موفقیت دست یافت. از ظرفیت‌های دنیای اسلام بیشتر می‌توان استفاده کرد تا اجازه ندهیم دیگران برای ما تصمیم بگیرند.

دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان طی ارائه گزارشی به خدمات و ارتباطات متقابل پیشگامان تقریب و انقلاب اسلامی اشاره نمود.

وی همچنین به نقش ایران در منطقه در خصوص بیداری اسلامی با تمرکز بر مکتب امام خمینی (ره) پرداخت.

این نشست به همت دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، دوشنبه، بیستم بهمن ماه سال جاری برگزار گردید و ۶ نفر از صاحبنظران حوزه تقریب به ارائه بحث پرداختند.