• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت
بازدید جناب آقای دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1399-12-09 | تعداد بازید :255

جناب آقای دکتر عرب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان به همراه جناب آقای مهندس ابراهیمی معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان بازدید و با مسئولان آن به گفتگو نشستند.

در این دیدار با حضور جناب استاد مولوی سلامی و دکتر زرین پور علاوه بر بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه دو طرف در مورد همکاری بیشتر و پیگیری نتیجه جلسات قبل به گفتگو نشستند.