• شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بازنگری تأثیر اراده در وقوع طلاق در فقه تطبیقی/نویسنده: دکتر عبدالصمد مرتضوی دانش آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی / ناشر: دانشگاه مذاهب / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان و پاییز ۱۴۰۱
  • همگرایی و واگرایی در متون تاریخ و جغرافیای اسلامی (از ابتدا تا پایان قرن چهارم هجری) /نویسنده: دکتر مهدی خزائی/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • درآمـدی بر علم عـرفـان نظـری/نویسنده: دکتر سید محمدتقی شاکری/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
آیت الله سید کاظم نورمفیدی:

دانشگاه مذاهب اسلامی امکان تحقق شعار وحدت را در عمل دارد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-02-06 | تعداد بازید :974
آیت الله سید کاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه شهر گرگان در دیدار دکتر حسینی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی که عصر روز گذشته در دفتر وی صورت گرفت، گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که وحدت امت اسلامی را شعار محوری خود قرار داده است و جایی که این وحدت را عملاً می تواند تحقق بخشد دانشگاه مذاهب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، نماینده مجلس خبرگان رهبری ضمن بیان برکات ماه رمضان، افزود: فعالیت های این دانشگاه هم تاثیر داخلی و هم تاثیر بین المللی دارد. نوع فعالیت دانشگاه مذاهب اسلامی یک کار بین المللی است که باید روی آن سرمایه گذاری کرد.

آیت الله سید کاظم نورمفیدی به سیاست های تفرقه افکن دشمنان اسلام اشاره کرد و گفت: استدلال های فقهی را باید بدون تعرض و در کمال متانت و اخلاق و ادب بیان کرد. و برای وحدت جهان اسلام نگاه تقریبی باید در گفتار و رفتار ما با صداقت جاری باشد.

در این دیدار دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با قدردانی از مجاهدت آیت الله نورمفیدی در وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ؛ گفت: در این دانشگاه مبنای کارما بحث وحدت و اعتقادی است و با این نگاه به دنبال جذب دانشجویان نخبه داخلی و خارجی هستیم تا همه آنها تبدیل به سفیران تقریب شوند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود نوع فعالیت این دانشگاه در جهان اسلام منحصر به فرد است و ما امیدواریم که با افزایش رشته ها و توسعه فعالیت ها مروج فرهنگ تقریب با نگاه وحدت امت اسلامی باشیم.

در این دیدار آیت الله سید کاظم نورمفیدی برای سرپرست جدید شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی در گنبد کاووس آرزوی موفقیت کرد.