• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

آئین تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس برگزار شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-02-06 | تعداد بازید :192

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی ، با به پایان رسیدن ماموریت حجت الاسلام والمسلمین جلال عراقی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس، مراسم معارفه دکتر حسن بیارجمندی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس با حضور دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشگاه مذاهب کشور، علما و روحانیون، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران و روسای دانشگاه های استان گلستان و دانشجویان در سالن وفاق دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان گلستان برگزار گردید.

گفتنی است، دکتر حسن بیارجمندی استاد حقوق در دانشگاه های استان و دانش آموخته حقوق بین‌‎الملل و حقوق ‌اروپایی از دانشگاه روابط بین‌الملل مسکو است.

لازم به ذکر است، دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان (شعبه گنبدکاووس) در سال 1397 فعالیت های آموزشی خود را آغاز نمود.