• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت

شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-02-08 | تعداد بازید :223
نخستین جلسه اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی در سال جدید روز سه شنبه هفتم اردیبهشت به صورت حضوری در سالن جلسات دانشگاه برگزار و اعضای جدید آن معارفه شدند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی در این جلسه که با حضور دکتر سیدمحمدحسینی، رئیس دانشگاه، معاونین و حجت الاسلام دکتر عبدالکریم بی آزار شیرازی رییس سابق دانشگاه برگزار شد  ، تحلیل و بررسی انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ و لزوم برگزاری برنامه ها جهت مشارکت حداکثری و معیارهای رئیس جمهور اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری به بحث و بررسی گذاشته شد.

دکتر حسینی در این جلسه با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر اینکه انتخابات پرشور و انتخاب اصلح باید داشته باشیم، افزود: برخی‌ها برخلاف آن در فضای مجازی، عدم شرکت در انتخابات را تبلیغ می‌کنند. رئیس جمهور عالی ترین مقام بعد از رهبری است از این رو رئیس جمهور باید جامعیت داشته باشد و فقط  توانایی در بحث‌های عمرانی کافی نیست.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: در راستای انتخاب گزینه اصلح باید به معیارهای قانون اساسی، امام و رهبری توجه کنیم. در قانون اساسی به رجل مذهبی اشاره شده یعنی رئیس‌جمهور از معرفت وبینش درست اسلامی برخوردار باشد و رجل سیاسی یعنی فردی که به درستی قادر به تحلیل اوضاع داخلی منطقه و جهان باشد. باید تمامی موارد را در انتخاب گزینه اصلح در نظر بگیریم زیرا آثار و تبعات داخلی و بین‌المللی دارد.

در بخش دیگری از این برنامه ، دکتر حامد رستمی نجف آبادی، مسئول بسیج اساتید به تشریح برنامه های بسیج اساتید دانشگاه از جمله برگزاری کرسی های نظریه پردازی و نشست های علمی "دیپلماسی وحدت اسلامی" پرداخت  و از تاسیس دو گروه حل مسئله، دیپلماسی وحدت اسلامی و گروه حل مسئله حقوق بشر اسلامی در بسیج اساتید دانشگاه خبر داد.

رستمی همچنین افزود: در این ایام نزدیک انتخابات، تولید محتوای تخصصی انتخابات و بصیرت افزایی در قالب کلیپ و یادداشت در زمینه موضوعات روز جامعه و تبیین گفتمان انقلاب، از برنامه های در اولویت بسیج اساتید جهت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.

در بخش انتهایی این جلسه سرکار خانم دکتر افتخار دانش پور (جانشین خواهران)، آقای میثم محمدی (جانشین برادران و معاون سرمایه انسانی)، دکتر حامد شریعتی نیاسر (معاون بررسی و تحلیل)، دکتر مرتضی قاسمی حامد (معاون تربیت و آموزش)، دکتر مسعود بهرامیان (معاون فرهنگی و اجتماعی)، آقای علی کریمی (کارشناس دفتر) به عنوان اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه، معارفه شد‌ند.