• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  • مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب دانشگاه مذاهب

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-05-18 | تعداد بازید :2041
اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال ١۴٠٠ دانشگاه مذاهب اسلامی در مقطع دکتری اعلام شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال ١۴٠٠ دانشگاه مذاهب اسلامی در مقطع دکتری اعلام شد.

در اطلاعیه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، آمده است: به اطلاع پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون جذب اختصاصی طلاب سال ١۴٠٠ دانشگاه مذاهب اسلامی مقطع دکتری می‌رساند؛ جهت ثبت نام نهایی روزهای شنبه ۶ شهریورماه تا سه شنبه ٩ شهریورماه می توانند با داخلی ۴١۶ تماس گرفته و نسبت‌به تکمیل مدارک و ثبت نام غیر حضوری خود اقدام کنند.
پذیرفته‌شدگان می‌توانند در روزهای یاد‌شده و در ساعات اداری به کارشناس ثبت‌نام تحصیلات تکمیلی مراجعه کنند.
پذیرفته‌شدگان باید جهت ثبت‌نام غیر حضوری پس از هماهنگی با کارشناس ثبت‌نام تحصیلات تکمیلی (داخلی ۴١۶) مدارک اسکن‌شده خود را به آدرس mazaheb1400@mazaheb.ac.ir ایمیل کنند.
لازم است ذکر شود ارائه اصل مدارک الزامی است و در تاریخی که بعداً به اطلاع ثبت‌نام‌شدگان رسانده خواهد شد باید اصل مدارک را به دانشگاه ارائه دهند.

داوطلبان برای ثبت‌نام لازم است اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن، اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو، چهار قطعه عکس با زمینه سفید، مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای داوطلبان مرد)، اصل مدرک کارشناسی و اصل مدرک کارشناسی ارشد برای داوطلبان دکتری و تصویر آن، ریز نمرات از مقطع قبلی به آدرس ایمیل ذکر شده ارسال کنند.
شایان ذکر است عدم احراز شرایط بیان شده در دفترچه ثبت‌نامی سبب لغو پذیرش داوطلب خواهد شد.