• شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بازنگری تأثیر اراده در وقوع طلاق در فقه تطبیقی/نویسنده: دکتر عبدالصمد مرتضوی دانش آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی / ناشر: دانشگاه مذاهب / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان و پاییز ۱۴۰۱
  • همگرایی و واگرایی در متون تاریخ و جغرافیای اسلامی (از ابتدا تا پایان قرن چهارم هجری) /نویسنده: دکتر مهدی خزائی/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • درآمـدی بر علم عـرفـان نظـری/نویسنده: دکتر سید محمدتقی شاکری/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
حوزۀ معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی :

کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-06-28 | تعداد بازید :1359

کارگاه آموزشی«پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی» با تدریس آقای  دکتر علی شیعه علی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه و دانش‌آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی)

در تاریخ سه‌شنبه ۳۰ شهریور 1400 ـ ساعت 15  تا 18 برگزار می‌شود. برای ورود به این کارگاه به لینک کارگاه به آدرس: https://online.mazaheb.ac.ir/ch/pajoohesh  وارد شوید. گفتنی است این کارگاه ویژۀ دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی است).

شما می‌توانید برای ثبت‌نام با شماره تلفن 66465252 داخلی 507 تماس بگیرید یا با شماره واتساپ 09192206986 اعلام حضور کنید.