• دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
  • مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • سخنرانی دکتر زرین پور در نشست علمی - فرهنگی با موضوع «در مسیر تقریب» در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع نیمسال اول 1401-1400
  • فراخوان‌های ارسال آثار پژوهشی منتشر شده جهت انتخاب پژوهشگران برگزیدۀ سال 1400 از میان اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، دانشجویان داخلی و کارکنان

اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-08-01 | تعداد بازید :800

پذیرفته‌شده محترم مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه مذاهب اسلامی (از طریق سنجش)؛ ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق جهت ثبت‌نام در این دانشگاه به نکته‌های زیر توجه کنید:

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه مذاهب اسلامی در دو مرحله، «ثبت‌نام اینترنتی» و «ثبت‌نام حضوری» انجام می‌شود که هر دو مرحله ضروری است.

ثبت‌نام اینترنتی

پذیرفته‌شدگان مکلف‌اند این مرحله را در روزهای شنبه (1 آبان)  الی دوشنبه (3 آبان ماه) از طریق سایت دانشگاه مذاهب اسلامی به آدرس http://mazaheb.ac.ir/page/56 انجام دهند.

برای ثبت‌نام اینترنتی لازم است پیش از ورود به سامانه اسکن مدارک خواسته‌شده در اطلاعیه انجام شود.

تذکر: در فایل‌های آماده‌شده رعایت مشخصات ذکرشده لازم است: «عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi  و فرمت jpg و دیگر مدارک با رزولوشن 150 dpi  و فرمت. jpg

مراحل ثبت‌نام اینترنتی

*تکمیل اطلاعات درخواستی

*بارگذاری اسکن شناسنامه

بارگذاری اسکن کارت ملی

*بارگذاری اسکن عکس 4*3 با رزولوشن 300dpi   و فرمت jpg

*بارگذاری اسکن مدرک مقطع کارشناسی و ریزنمرات (پذیرفته‌شدگانی که هنوز مدرک خود را دریافت نکرده‌اند لازم است گواهی فراغت از تحصیل خود را بارگذاری کنند)

*واریز علی‌الحساب مبلغ 20,000,000 ریال

**جهت ثبت‌نام اینترنتی گزینه ورود به سیستم را کلیک نمایید**

شناسه کاربری: u001 و در ادامه آن شماره داوطلبی خود را وارد کنید

گذرواژه: کد ملی

پس از ورود به سامانه کاربری خود طبق مسیر ذیل فرم‌های مربوطه را تکمیل کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

با انجام تمام مراحل، ثبت‌نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (نداشتن پرینت نهایی ثبت‌نام اینترنتی به‌منزله ثبت‌نام نشدن شما در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر: همه مکاتبات با استفاده از اطلاعات‌پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، پس تکمیل نکردن فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط یا به‌صورت ناقص موجب ثبت‌نام نهایی نشدن و مشکلات آتی می‌شود و عواقب آن به عهده پذیرفته‌شده خواهد بود.

ثبت‌نام حضوری در دانشگاه جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده

پس از ثبت‌نام اینترنتی، پذیرفته‌شدگان ساکن تهران باید از تاریخ 8 آبان ماه لغایت 10 آبان ماه به همراه اصل مدارک درخواستی به کارشناس آموزش جهت تشکیل پرونده فیزیکی مراجعه کند.

دانشجویان غیر تهرانی می‌توانند مدارک خود را (تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی، 6 قطعه عکس، اصل مدرک کارشناسی و ریزنمرات، تصویر کارت پایان خدمت و فرم تکمیل‌شده) را برای دانشگاه به آدرس تهران، خیابان انقلاب- خیابان فلسطین جنوبی- خیابان شهید مهرداد روان مهر پلاک 3 کد پستی 1315895911 ارسال کنند.

***نظام‌وظیفه: دانشجویان مشمول لازم است با مراجعه به سایت epolice.ir درخواست خود را ثبت کنند. دیگر دانشجویان تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم خود را به دانشگاه تحویل دهند.

توضیحات ضروری

هر دانشجو دارای دو سامانه آموزشی است. سامانه گلستان و سامانه آموزش مجازی lms

*سامانه گلستان (نام کاربری و رمز عبور: هردو شماره دانشجویی): برای مشاهده برنامه هفتگی، واریز شهریه، دیدن نمرات، درخواست گواهی اشتغال به تحصیل)

*سامانه آموزش مجازی lms (نام کاربری و رمز عبور: هردو شماره دانشجویی): جهت شرکت در کلاس‌های مجازی

*انتخاب واحد در ترم اول را دانشگاه انجام می‌دهد. اما انتخاب واحد ترم‌های بعدی بر عهده دانشجو است.

*جهت ارتباط با واحد تحصیلات تکمیلی می‌توانید با شماره تلفن 66465252 داخلی 416 تماس بگیرید.