• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

برگزاری مراسم «سفیران تقریب» به مناسبت هفته وحدت در واحد زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1400-08-07 | تعداد بازید :253

به مناسبت فرا رسیدن فرخنده ایام هفته وحدت مراسم جشنی با عنوان «سفیران تقریب» به همت کانون‌های امور فرهنگی در واحد زاهدان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با رعایت پروتکل بهداشتی تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه از کیک وحدت با نماد دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان برای پذیرایی و رونمایی شد.

دو تن از اساتید بزرگوار واحد زاهدان حضرت حجت‌الاسلام باهری دبیر حوزه علمیه سفیران هدایت زاهدان و آقای دکتر نارویی سخنانی درباره وحدت اسلامی در جامعه و وظایف جوانان دراین‌باره به‌ویژه دانشجویان دانشگاه بیان کردند.

از دیگر برنامه‌های این مراسم پخش کلیپ، ارائه شعر، دکلمه و مسابقه بود که به برندگان جوایزی داده شد.