• برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از کتابخانه عمومی استاد کامبوزیا
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از موزه منطقه ای جنوب شرق (زاهدان) در گرامیداشت هفته میراث فرهنگی
  • برگزاری دومین نشست با موضوع «اخلاق در قرآن کریم» به همت واحد زاهدان
  • برگزاری اولین نشست با موضوع اخلاق در قرآن کریم به همت واحد زاهدان

پیام تبریک رییس دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت روز گرامیداشت مقام استاد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1401-02-12 | تعداد بازید :519

دکتر سید عباس صالحی؛ ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله شهید مطهری، روز بزرگداشت مقام والای معلم را به استادان این دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

دوازدهم اردیبهشت‌ماه، که به پاسداشت فداکاری‌ها و مجاهدت‌های معلّم والا مقام، «استاد شهید مرتضی مطهری»، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای قدردانی از جایگاه والای استادانی است که ترجمان معرفت، سرچشمه دانایی و نماد تعهد هستند.

بی‌شک، اعتلای فرهنگ دینی، تربیت انسان‌ها، پیشرفت جامعه و شکوفایی استعدادها، مرهون فداکاری و صبر معلمانی است که در این مسیر با ثبات فکر و اراده قدم بر‌می‌دارند.

اینجانب ضمن تبریک عید سعید فطر، از زحمات بی‌دریغ همکاران ارجمند در مسیر اعتلای سطح علمی دانشگاه قدردانی می‌کنم.