• برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از کتابخانه عمومی استاد کامبوزیا
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از موزه منطقه ای جنوب شرق (زاهدان) در گرامیداشت هفته میراث فرهنگی
  • برگزاری دومین نشست با موضوع «اخلاق در قرآن کریم» به همت واحد زاهدان
  • برگزاری اولین نشست با موضوع اخلاق در قرآن کریم به همت واحد زاهدان

اطلاعیه برگزاری مرحله دوم ارزیابی و مصاحبه تخصصی آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال 1401

دانشگاه | تاریخ خبر : 1401-03-01 | تعداد بازید :1304

دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون نیمه‌متمرکز دکترای سال 1401، شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت داوطلبان در مرحله دوم ارزیابی و مصاحبه تخصصی آزمون نیمه‌متمرکز دکتری را به شرح ذیل اعلام می نماید:

شرایط عمومی - اختصاصی

*احراز تمام شرایط اعلامی در دفترچه شماره یک و دو آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال 1401 سازمان سنجش آموزش کشور

تذکر مهم 1: داوطلبانی می‌توانند در این مرحله ثبت‌نام نمایند که حد نصاب تعیین‌شده دانشگاه را در مرحله اول آزمون کسب نموده و از طرف سازمان سنجش کشور به دانشگاه معرفی شوند.

تذکر مهم 2: پذیرفته‌شدگان مَرد باید از لحاظ خدمت وظیفه عمومی، شرایط مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه‌متمرکز دکتری سال 1401 را دارا باشند.

نحوه ارزیابی

بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی

(مقاله، تالیف و ترجمه کتاب، مدرک زبان خارجی، سوابق تدریس و ...)

20 امتیاز

مصاحبه علمی و ارزیابی عمومی

30 امتیاز

مدارک موردنیاز جهت ارسال

داوطلبان می‌توانند بر اساس کد رشته‌هایی که از طرف سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است از تاریخ 1401/03/02  تا 1401/03/07 نسب به ارسال مدارک درخواستی به آدرس ایمیل mazaheb1401@mazaheb.ac.ir  اقدام نمایند. به مدارکی که بعد از مصاحبه ارائه شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد. (لطفا شماره تلفن همراه خود را در ایمیل ارسالی درج نمایید.)

1.اسکن عکس پرسنلی 4*3

1. اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی
  2. اسکن مدرک کارشناسی
  3. اسکن مدرک کارشناسی ارشد

توجه: برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد، اسکن گواهی تأییدشده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ 31/06/1401 با ذکر معدل کل الزامی است.

1. اسکن فیش واریزی هزینه مصاحبه

هزینه ثبت‌نام برای مصاحبه

مبلغ 1،500،000 ریال (یکصد و پنجاه هزار تومان) بابت هزینه ثبت‌نام برای هر کد رشته محل که به حساب 55138486 نزد بانک تجارت پرداخت شود. (شناسه واریز 13778811789)

توجه مهم: وجه پرداخت‌شده ثبت‌نام، در صورت انصراف و یا عدم پذیرش نهایی متقاضی یا اشتباه در پرداخت به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. لذا داوطلبان محترم ضروری است قبل از واریز هزینه دقت لازم را به عمل آورند.

زمان بندی انجام مصاحبه

زمان بندی انجام شده براساس ابلاغ سازمان سنجش می باشد.

رشته تحصیلی

روز انجام مصاحبه

علوم قرآن و حدیث

1401/03/10

تاریخ اسلام

1401/03/11

فقه و مبانی حقوق اسلامی

1401/03/24

مدارک لازم برای روز مصاحبه

*یک قطعه عکس 4*3

*اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویر آن

*اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن

*اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن  (یا اصل گواهی تأییدشده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ 31/06/1401 با ذکر معدل کل برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد)

*مستندات علمی و پژوهشی (مقاله، تالیف و ترجمه کتاب، مدرک زبان خارجی، سوابق تدریس و ...)

*اصل فیش واریزی هزینه ثبت نام مصاحبه

نظر به اینکه تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی در این خصوص دانشگاه     مذاهب   اسلامی است، داوطلبان باید اطلاعات را از طریق سایت دانشگاه به نشانی mazaheb.ac.ir پیگیری و نکات اعلام شده را به دقت مطالعه و مطابق تاریخ های اعلام شده نسبت به ثبت نام و حضور در مصاحبه اقدام نمایند.