• شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بازنگری تأثیر اراده در وقوع طلاق در فقه تطبیقی/نویسنده: دکتر عبدالصمد مرتضوی دانش آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی / ناشر: دانشگاه مذاهب / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان و پاییز ۱۴۰۱
  • همگرایی و واگرایی در متون تاریخ و جغرافیای اسلامی (از ابتدا تا پایان قرن چهارم هجری) /نویسنده: دکتر مهدی خزائی/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • درآمـدی بر علم عـرفـان نظـری/نویسنده: دکتر سید محمدتقی شاکری/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری سال 1401

دانشگاه | تاریخ خبر : 1401-04-05 | تعداد بازید :843

دانشگاه مذاهب اسلامی از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، بر اساس "آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری، در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-1401 در رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی، تاریخ اسلام، علوم قرآن و حدیث با شرایط زیر دانشجو می‌پذیرد:

الف - شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیئت مرکزی گزینش دانشجو
  2. نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

ب-  شرایط اختصاصی:

1. دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با رشته مورد تقاضا و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از یکی از دانشگاه‌های داخل کشور
  2. دارا بودن حداقل میانگین کل 16 در مقطع کارشناسی
  3. دارا بودن حداقل میانگین کل 17 (بدون احتساب نمره پایان‌نامه) در مقطع کارشناسی ارشد
  4. بیش از دو سال از تاریخ دانش‌آموختگی در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد
  5. کسب حداقل امتیاز 60 از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه (براساس جداول 1-2-3)
  6. متقاضی باید تا تاریخ 31/6/1401 دانش‌آموخته شود.
  7. کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان (MSRT یا معادل آن در سایر آزمون‌ها) قبل از آزمون جامع دکتری
  8. اتباع غیر ایرانی نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.
  9. فقط متقاضیانی که از طریق آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش پذیرفته باشند، می‌توانند از تسهیلات دوره دکتری استفاده نمایند.
  10. هر دانشجو صرفاً می‌تواند نسبت به اخذ پذیرش از یک دانشگاه اقدام نماید.
  11. پذیرش افراد واجد شرایط در همان رشته تحصیلی یا رشته‌های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کارشناسی-ارشد متقاضی، به تشخیص گروه آموزشی امکان‌پذیر است.

*** داوطلبان می‌توانند از تاریخ 06/04/1401 لغایت 13/04/1401 نسبت به ارسال مدارک درخواستی به آدرس ایمیل mazaheb1401@mazaheb.ac.ir اقدام نمایند. (لطفاً شماره تلفن همراه خود و کلمه استعداد درخشان را در ایمیل ارسالی درج نمایید.)

1. اسکن عکس پرسنلی 4*3
  2. اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی
  3. اسکن مدرک کارشناسی
  4. اسکن مدرک کارشناسی ارشد

توجه: برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد، اسکن گواهی تأییدشده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ 31/06/1401 با ذکر معدل کل الزامی است.

1. تصویر گواهی‌نامه زبان طبق جدول شماره 3 (در صورت داشتن)
  2. مدارک مقالات چاپ‌شده یا پذیرفته‌شده در مجلات علمی- پژوهشی و علمی ترویجی (در فرمت PDF)
  3. مدارک کتاب چاپ‌شده (صفحه عنوان)
  4. تصویر گواهی شرکت در همایش‌های معتبر علمی ملی و بین‌المللی
  5. تصویر سوابق آموزشی
  6. اسکن فیش واریزی هزینه مصاحبه

هزینه ثبت‌نام برای مصاحبه

مبلغ 1،500،000 ریال (یکصد و پنجاه‌هزار تومان) بابت هزینه ثبت‌نام برای هر کد رشته محل که به حساب 55138486 نزد بانک تجارت پرداخت شود. (شناسه واریز 13778811789)

توجه مهم: وجه پرداخت‌شده ثبت‌نام، در صورت انصراف و یا عدم پذیرش نهایی متقاضی یا اشتباه در پرداخت به‌هیچ‌عنوان مسترد نخواهد شد. لذا داوطلبان محترم ضروری است قبل از واریز هزینه دقت لازم را به عمل آورند.

***هنگام مصاحبه اصل مدرک (کاغذی) فوق را به همراه داشته باشید.

***زمان انجام مصاحبه، متعاقباً به‌صورت تلفنی به متقاضیان اعلام خواهد شد.