• شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • بازنگری تأثیر اراده در وقوع طلاق در فقه تطبیقی/نویسنده: دکتر عبدالصمد مرتضوی دانش آموخته دانشگاه مذاهب اسلامی / ناشر: دانشگاه مذاهب / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان و پاییز ۱۴۰۱
  • همگرایی و واگرایی در متون تاریخ و جغرافیای اسلامی (از ابتدا تا پایان قرن چهارم هجری) /نویسنده: دکتر مهدی خزائی/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • درآمـدی بر علم عـرفـان نظـری/نویسنده: دکتر سید محمدتقی شاکری/ ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: تابستان ۱۴۰۱
  • برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه

شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1401-04-29 | تعداد بازید :1973

تحصیل در این دانشگاه، رایگان است.

1. به منظور تسلّط دانشجویان به زبان دوّم (عربی یا انگلیسی)، کلاس‌هایی مازاد بر دروس رسمی، به طور رایگان، برگزار خواهد شد.
  2. در طول دوران تحصیل، به دانشجویان برتر، کمک هزینه سفر علمی-مطالعاتی به حداقل یکی از کشورهای جهان اسلام اختصاص خواهد یافت.

الزامات:

1. پایبندی عملی به وحدت جهان اسلام و تقریب مذاهب اسلامی و در نتیجه احترام به عقاید و مقدّسات دیگر مذاهب اسلامی الزامی است.
  2. پایبندی به اخلاق و شئونات اسلامی، الزامی است.
  3. پوشش چادر برای خواهران الزامی است.
  4. هر یک از رشته‌­های «فقه و حقوق شافعی»، «فقه و حقوق حنفی» و «فقه و حقوق امامیّه»، مختص پیروان همان مذاهب است.