• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

بررسی ظرفیت های همکاریهای مشترک در دیدار مسوولان دانشکده اصول دین با ریاست و معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-04-21 | تعداد بازید :2860

نشست بررسی ظرفیت های همکاریهای مشترک دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشکده اصول دین با حضور دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه، دکتر زرهانی قائم مقام دانشکده اصول دین و معاونین آموزشی و اداری و مالی دو طرف برگزار شد

در این نشست همکاری در حوزه های پژوهشی همچون؛ برگزاری نشست های علمی مشترک، همکاری در زمینه برگزاری همایش آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها به میزبانی دانشگاه مذاهب اسلامی، چاپ مقاله و کتاب به صورت مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

همکاری در حوزه آموزشی همچون برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و مجازی، بهره مندی از استادان و اعضای هئیت علمی، استفاده از ظرفیت دانشکده اصول دین جهت اعزام داوطلبانی از دانشگاه مذاهب اسلامی جهت گذراندن دوره های زبان عربی همکاری در حوزه بین_الملل همچون اجرای تفاهم نامه های منعقد شده با دانشگاه ها و مراکز علمی کشورهای مختلف، همکاری در خصوص حضور هیئت های خارجی،استفاده از ظرفیت بین المللی دانشکده اصول دین با توجه به واحدی که این دانشکده در عراق دارد و...

همکاری های مشترک در حوزه دانشجویی و فرهنگی همچون؛ برگزاری المپیادهای علمی ورزشی، ایجاد اجتماع مشترک میان دانشجویان و دانشگاه به ویژه در موضوع پیاده روی اربعین، استفاده از پتانسیل دانش آموختگان و دانشجویان دو طرف جهت حضور در برنامه‌های مشترک، استفاده از ظرفیت واحدهای استانی دانشگاه مذاهب جهت برگزاری اردوهای مشترک و... به عنوان محورهای تفاهم نامه همکاری مطرح گردید.

در پایان این دیدار طرفین بر اجرایی شدن هرچه سریعتر این تعامل نامه با رویکرد تقریبی و با در نظر گرفتن ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، بین المللی و دانشجویی و برداشتن گام های عملیاتی در راستای تحقق آن تاکید کردند.