• برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از کتابخانه عمومی استاد کامبوزیا
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از موزه منطقه ای جنوب شرق (زاهدان) در گرامیداشت هفته میراث فرهنگی
  • برگزاری دومین نشست با موضوع «اخلاق در قرآن کریم» به همت واحد زاهدان
  • برگزاری اولین نشست با موضوع اخلاق در قرآن کریم به همت واحد زاهدان

اطلاعیه مهم درخصوص ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه مذاهب اسلامی در سال 97

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-10 | تعداد بازید :4532

به اطلاع پذیرفته شدگان نهایی کنکور دکتری سال 97 می‎رساند به منظور انجام پیش ثبت نام از روز شنبه 10/6/97 تا تاریخ 17/6/97 مهلت دارند با مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی به آدرس (golestan.mazaheb.ac.ir)  با توجه به دستور العمل ارائه شده در آن سامانه نسبت به تکمیل اطلاعات و بارگذاری مدارک خود اقدام نمایند. (رمز عبور شما در این سامانه کد ملی و شناسه کاربری شما بر اساس فرمول مقابل می باشد.  شماره داوطلبی u971)

داوطلبانی که مرحله پیش ثبت نام خود را در سامانه تکمیل کرده باشند برای ثبت نام قطعی و تشکیل پرونده با همراه داشتن مدارک ذیل روز شنبه 17/6/97 به تحصیلات تکمیلی دانشگاه مذاهب اسلامی مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز :

• تاییده قبولی سازمان سنجش و آموزش کشور
  • اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن در دو نسخه
  • اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو در دو نسخه
  • چهار قطعه عکس با زمینه سفید
  • مدرک وضعیت نظام وظیفه (مخصوص داوطلبین مرد)
  • اصل مدرک کارشناسی و اصل مدرک کارشناسی ارشد برای داوطلبین دکتری به همراه کپی مدرک (دو سری)
  • ارائه ریز نمرات از مقطع قبلی .
  • تکمیل فرمهای پذیرش در دانشگاه (هنگام ثبت نام ارائه می شود)
  • پرداخت شهریه علی الحساب ترم اول از طریق درگاه اینترنتی

آدرس دانشگاه : تهران – خیابان انقلاب – خیابان فلسطین جنوبی – خیابان شهید مهرداد روانمهر پ 5

تلفن : 66465252 داخلی 416