• برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از کتابخانه عمومی استاد کامبوزیا
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از موزه منطقه ای جنوب شرق (زاهدان) در گرامیداشت هفته میراث فرهنگی
  • برگزاری دومین نشست با موضوع «اخلاق در قرآن کریم» به همت واحد زاهدان
  • برگزاری اولین نشست با موضوع اخلاق در قرآن کریم به همت واحد زاهدان

نشست معاون فرهنگی و دانشجویی با مدیر موسسه تسنیم نور

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-10-28 | تعداد بازید :4744

به گزارش روابط عمومی، در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین اسدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و آقای طباطبایی مدیر موسسه تسنیم نور و مدیران کل امور فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید وضعیت اردوگاه های موسسه تسنیم نور، طرح سپهر ایرانی و نحوه بومی سازی آن در دانشگاه و موضوع رفاهی دانشجویان، کارکنان و استادان و برنامه ریزی جهت استفاده از امکانات تفریحی موسسه تسنیم بررسی گردید.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در این جلسه اهمیت دانشگاه مذاهب اسلامی، سیاست های فرهنگی و اردویی معاونت را بیان کرد و ضمن اشاره به هم افزایی بین مجموعه ها در برنامه های فرهنگی، آمادگی دانشگاه را جهت همکاری با موسسه تسنیم نور در حد امکانات موجود اعلام کرد.

آقای طباطبایی مدیر موسسه تسنیم نور نیز در این نشست ضمن برشمردن ظرفیت های اردویی موسسه از همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی استقبال کرد.

وی همچنین با ارائه توضیحاتی در خصوص طرح سپهر ایرانی برنامه هایی نیز برای استفاده کارکنان، استادان و خانواده محترم آنان پیشنهاد کرد.

وی با اشاره به مدل برون سپاری وظیفه خدمات فرهنگی گفت: موسسه تسنیم نور آماده اجرای طرح های فرهنگی برای خانواده کارکنان و استادان دانشگاه می باشد.

در این جلسه مقرر شد طرح جامع فرهنگی دانشگاه در خصوص فعالیت های اردویی و رفاهی با همکاری موسسه تسنیم نور تا پایان سال آماده گردد و امکان سنجی استفاده از فضاهای فیزیکی موسسه برای کارکنان، استادان و خانواده محترم آنان بررسی شود.