• برگراری اردوی علمی - فرهنگی واحد زاهدان به مقصد شهرستان میرجاوه
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از کتابخانه عمومی استاد کامبوزیا
  • بازدید دانشجویان واحد زاهدان از موزه منطقه ای جنوب شرق (زاهدان) در گرامیداشت هفته میراث فرهنگی
  • برگزاری دومین نشست با موضوع «اخلاق در قرآن کریم» به همت واحد زاهدان
  • برگزاری اولین نشست با موضوع اخلاق در قرآن کریم به همت واحد زاهدان

حضور پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-08-13 | تعداد بازید :1944

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، جمعی از پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج همراه و دوشادوش سایر اقشار مردم سنندج، با حضور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ضمن سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، با آرمان های انقلاب، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید پیمان نمودند.

در این راهپیمایی سردار محمدعلی آسودی مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: "ای آمریکایی‌ها! وحدت و یکپارچگی ملت ایران، مردم سنندج، شیعه و سنی را در کنار هم ببین که با مشت‌های گره‌کرده، فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهند. این رمز پیروزی ماست."

در پایان این مراسم بیانیه پایانی راهپیمایی قرائت که با پاسخ کوبنده الله اکبر راهپیمایان سنندجی همراه شد.