• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

برگزاری پیش نشست همایش جستار های پژوهشی با تکیه بر بیانیه گام دوم با محور اخلاق ومعنویت وارزش های اخلاقی

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-09-04 | تعداد بازید :4437

پیش نشست همایش جستار های پژوهشی با تکیه بر بیانیه گام دوم با محور اخلاق و معنویت وارزش های اخلاقی در تاریخ سوم آذرماه 98 ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردید.

سخنران دکتر محمود ویسی عضو هیات علمی دانشگاه بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم ابتدا با ارائه تعریف معنویت و اخلاق به بیان مولفه های معنویت در قرآن پرداخت.

رووس مطالب مطرح شده در سخنرانی به شرح زیر است:
1-تعریف معنویت از جوانب مختلف وتعریف برگزیده
2-مولفه های معنویت در قرآن با تکیه بر بیانیه گام دوم
3- چگونگی کسب معنویت وتاثیر آن بر تولید اخلاق فاضله
4- رابطه معنویت و اخلاق و نتیجه گیری
5 در پایان به پرسش های حضار پاسخ داده شد.