• مبارک باد ایام خجسته هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
  • اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد
  • در گفت‌وگو با دکتر بیارجمندی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان مطرح شد؛: وحدت؛ نرم‌افزار اصلی تمدن‌سازی نوین اسلامی
  • در آستانه هفته وحدت: تقریب و وحدت اسلامی از فرامین الهی است / اصلی ترین فرمانداری ،فرمانداری تقریب و وحدت اسلامی است
  • در آستانه هفته وحدت: وحدت اسلامی یک راهبرد عبادی_سیاسی است / علمای شیعه و اهل‌سنت گلستان الگوی کشوری وحدت اسلامی هستند
برگزاری اردوی یک روزه تفتان همزمان با گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-09-25 | تعداد بازید :1915

همزمان با ایام گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه، اردویی یک روزه به مقصد تفتان با حضور امامان جمعه معزز شیعه و اهل سنت شهرستان خاش با مشارکت اکثر دانشجویان در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردید.

در بخش اول این اردوی سیاحتی – فرهنگی، دانشجویان، تمرین زندگی گروهی و تعاون با یکدیگر همراه با دوستی و اخوت را انجام داده و بعد از صرف صبحانه چند ساعتی را به کوهنوردی پرداختند.

درادامه ، بخش دوم این اردو مراسمی با حضور امامان جمعه محترم شیعه و اهل سنت شهرستان خاش حضرت حجت الاسلام دهقان وجناب مولوی حسین زهی به همراه جناب آقای دکتر موسوی آبگرم از قضات محترم شهرستان خاش با حضور کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم،سرکار خانم ریگی از دانشجویان جذب اختصاصی به نمایندگی از دانشجویان توضیحاتی در مورد دانشگاه،اهداف و فعالیتهای آن ارائه نمودند.

سپس جناب آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان ضمن عرض تبریک روز وحدت حوزه و داشگاه و خیر مقدم به میهمانان طی سخنانی مطالبی در مورد خدمات دانشگاه مذاهب اسلامی به جامعه از باب علمی-فرهنگی و تقریبی بیان نمودند.

ایشان با اشاره به اینکه هدف اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی، تربیت قوه عاقله جامعه اسلامی برای پرورش نیروهایی متخصص می باشد بر این نکته تاکید کرد که دانشگاه مذاهب اسلامی کار فرهنگی همراه با شعار وحدت اسلامی و تقریب عملی را در تمام طول خدمتش نصب العین خود قرار داده است.

در ادامه حضرت حجت الاسلام دهقان امام جمعه محترم شهرستان خاش ضمن عرض خیر مقدم به کارکنان و دانشجویان دانشگاه، طی سخنانی ، دانشگاه مذاهب اسلامی را مصداق بارز وحدت حوزه و دانشگاه دانسته و حدیث ذیل را از پیامیر اکرم(ص) نقل کردند:

((الا اخبرکم بأجود الأجواد قالوا بلی یا رسول اللَّه. فقال اجود الاجواد اللَّه و انا اجود بنی آدم و اجودهم بعدی رجل‏ علّم‏ علما فنشره و یبعث یوم القیمة امة واحدة و رجل جاد بنفسه فی سبیل اللَّه حتی قتل)) : بخشنده ‏ترین بخشنده‏ ها خدای متعال جلّت عظمته می‏ باشد و من بخشنده‏ ترین اولاد آدم هستم و بخشنده ‏ترین اولاد آدم بعد از من مردی است که علمی را بیاموزد پس آن را منتشر کند و مردی که جان خود را در راه خدا بخشش کند.

ایشان با ذکر اینکه اشتراکات بین مذاهب در اسلام بسیار بیشتر و حائز اهمیت می باشد ابراز کرد دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاعه این اشتراکات و آموزش وحدت عملی باعث کاهش دغدغه ها در جامعه هدفمند اسلامی می شود.

امام جمعه شهرستان خاش با اشاره به روز 27 آذرماه سالگرد شهادت شهید مفتح و فعالیتهای ایشان برای اسلامی کردن هر چه بیشتر دانشگاه ها در ابتدای انقلاب، ابراز امیدواری کرد دانشگاه های کشور،هر چه بیشتر به این هدف مقدس پرداخته و مباحثی ارزشمند مانند حجاب اسلامی بانوان را بسیار پر رنگتر جلوه دهند.

در ادامه این مراسم ، امام جمعه محترم اهل سنت شهرستان خاش، جناب آقای مولوی حسین زهی در سخنانی، وحدت اسلامی را رویه ای شایسته و بسیار والا در جامعه دانسته و دانشگاه مذاهب اسلامی را نمادی بارز برای رشد و نمو این هدف مقدس عنوان کردند.

ایشان با ذکر آیه شریفه ((هُوَ الَّذي بَعَثَ فِي الأُمِّيّينَ رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَإِن كانوا مِن قَبلُ لَفي ضَلالٍ مُبينٍ)) در مورد پیامبر گرامی اسلام ، برای موفقیت هر چه بیشتر در اهداف خود از دانشجویان دانشگاه به عنوان سفیران وحدت خواستند که ابتدا سفیری برای خود و سپس برای جامعه باشند.

در ادامه، دانشجویان برادر با همکاری هم و به صورت کار گروهی به طبخ غذا پرداخته و بعد از صرف ناهار این اردو به پایان رسید.

شایان ذکر است از تلاش و زحمات نیروهای خدوم منطقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تامین امنیت این برنامه قدردانی و تشکر شود.