• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

دیدار سرپرست و پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با نماینده ولی فقیه در استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-02-24 | تعداد بازید :1092

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، سرپرست و پرسنل دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان دیدار نمودند.

در این دیدار دکتر عثمان یوسفی سرپرست واحد سنندج با اشاره به محدودیت های دانشگاه بخاطر شیوع ویروس کرونا، گزارشی از آموزش مجازی و چگونگی اجرای آن ارائه کرد.

وی با اشاره به برگزاری دوره جدید آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی ویژه طلاب شیعه و اهل سنت بر کمبود فضای آموزشی و‌ رفاهی در واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی اشاره کرد ‌و از ایشان خواست تا مسئولین استانی جدیت بیشتری در کمک به این دانشگاه داشته باشند.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان، این ماه و‌شب های قدر را فرصت توبه و بازگشت به خویشتن دانست.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به رسالت های دانشگاه مذاهب اسلامی، مسئولین ملی و استانی باید توجه بیشتری به این دانشگاه داشته باشند و ما نیز در این زمینه از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.