• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  • مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-03-05 | تعداد بازید :1224

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، دکتر عثمان یوسفی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با دکتر بهرام نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان دیدار نمود.

در این دیدار، دکتر عثمان یوسفی گزارشی از وضعیت آموزش الکترونیک و از راه دور دانشجویان در دوران محدودیت های بوجود آمده بواسطه شیوع ویروس کرونا ارائه داد. وی با بیان اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج علارغم گذشت چندین سال از زمان تأسیس، هنوز در استان مظلوم واقع شده است، خواستار توجه بیشتر مادی و معنوی مسئولین استانی به این دانشگاه گردید.

دکتر بهرام نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان نیز ضمن برشمردن جایگاه و ویژگی های این دانشگاه و لزوم حضور قدرتمند و موثر در سطح استان، قول مساعدت در زمینه حمایت از دانشگاه را دادند.