• فراخوان دعوت از پژوهشگران و محققان
  • دکتر حسن بیارجمندی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس: پیشرفت های علمی اهل سنت مرهون راهبرد تقریب است.
  • تقویت رویکرد حسابرسی عملکرد در نظام مسائل استان گلستان و حل آنها از جمله در حوزه فرهنگ تقریب مذاهب اسلامی در جلسه سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان با مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان مطرح شد.
  • در آیین تکریم استادان دانشگاه چه گذشت
  • شورای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی اعضای جدیدش را شناخت

دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-03-06 | تعداد بازید :1051

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، دکتر عثمان یوسفی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با حجت الاسلام و المسلمین کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان دیدار نمود.

در این دیدار دکتر عثمان یوسفی گزارشی از پیگیری های گذشته در خصوص واگذاری زمین یا ساختمان موقوفه به دانشگاه ارائه دادند. وی با بیان این نکته که در سال تحصیلی آینده طلاب دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون اختصاصی در واحد سنندج مشغول به تحصیل خواهند شد و دانشگاه با کمبود امکانات و فضای کلاسی و آموزشی و خوابگاهی روبرو خواهد شد، بر مساعدت اداره اوقاف با دانشگاه در زمینه واگذاری ساختمان های وقفی به دانشگاه تأکید نمود.

حجت الاسلام و المسلمین کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان نیز با اشاره به اهمیت وجودی دانشگاه در استان، بر  پیگیری از طریق سازمان مرکزی قول مساعدت دادند.